Cele mai bune 100 jocuri de PC dintodeauna

Collapse
X
Collapse
  •  
  • 1

  • Cele mai bune 100 jocuri de PC dintodeauna


    Aceste topuri devin din ce in ce mai grele. In fiecare an apar jocuri noi, jocurile favorite sunt inlocuite de altele , iar jocurile pe care odata le stiam si le indrageam sunt rescrise pana cand devin de nerecunoscut. Avem la dispozitie cea mai dinamica platforma de pe planeta , si ne este permis sa alegem doar 100 de jocuri ?


    Ar trebuii sa fie top 1,000, sau top 10,000 , pentru a include toate jocurile pe care le indragim, dar nu este. Pe cat de mult se schimba jocurile ,provocarea noastra ramane aceeasi si anume de a introduce zecile de shootere si sims, jocurile roleplaying si strategiile real-time, in top 100.

    Asadar sa incepem acest articol si totodata prezentarea jocurilor, asadar incepe cu Grand Theft Auto IV

    100. Grand Theft Auto IV

    Data Lansarii: 2008
    Anul trecut: 15

    Click image for larger version

Name:	100-gta-iv-590x232.jpg
Views:	2
Size:	43.3 KB
ID:	2596

    Din momentul in care debarci in Liberty City, la inceputul jocului GTA IV, in pielea imigrantului ilegal Niko Bellic, iti poti da seama imediat ca noua creatie a celor de la Rockstar North este una extrem de reusita si ca orasul s-a schimbat foarte mult din 2001. Da, e noul joc din seria GTA, insemnand ca probabil crezi ca iti vei petrece timpul, in mare parte, furand masini si impuscand politisti sau infractori, insa GTA IV inseamna mult mai mult decat atat. E un joc cu o poveste intinsa, neliniara in care protagonistul va cucereste imediat in single player, un joc ce se lauda si cu o abundenta de caracteristici ale modului multiplayer online. Nu e lipsit de neajunsuri, insa este, fara indoiala, cel mai bun din seria GTA.

    99. Red Orchestra: Ostfront 41-45

    Data Lansarii: 2006
    Anul trecut: Intrare noua

    Click image for larger version

Name:	99-Red-Orchestra-590x231.jpg
Views:	2
Size:	33.5 KB
ID:	2597

    Tim S: Quake 3 re-imaginat de Remarque si Solzhenitsyn. Un extaz de neindemanare brutala, putere de foc salbatica si eliminare calculata cu sange rece. Ce sa nu iti placa ?
    Quake 3 re-imagined by Remarque or Solzhenitsyn. An ecstasy of brutal fumbling, wild SMG fire, and cold, calculating elimination. What’s not to like?

    98. Ultima Underworld II

    Click image for larger version

Name:	98-Ultima-Underworld-II-590x232.jpg
Views:	2
Size:	31.0 KB
ID:	2598

    Data Lansarii: 1992
    Anul trecut: 90

    Ultima Underworld începe atunci când intri în Britannia, chemat de o fantomă a lui Garamon, care era odată un vrăjitor puternic. Îți spune că Britannia este din nou în pericol, iar apoi vezi o fată răpită de un troll și fratele malefic al lui Garamon dispărând chiar în fața ochilor tăi. Mai târziu în introducere afli că acea fată era fiica Baronului Almric și că tu ai apărut în dormitorul ei. Asta te face în ochii Baronului vinovat și ești aruncat în Stygian Abyss cu un singur scop, să găsești fiica baronului ca să îți dovedești nevinovăția.

    97. Max Payne

    Click image for larger version

Name:	97-Max-Payne-590x232.jpg
Views:	2
Size:	40.6 KB
ID:	2599

    Data Lansarii: 2001
    Anul trecut: Intrare noua

    Max Payne a fost, este si va fi un joc de prima mana prin pricina atmosferei pe care reuseste sa o portretizeze in ciuda graficii extrem de invechite, privind din punctul de marian-raleavedere actual. Sigur, cladirile sunt facute in paint, fizica automobilelor e de clasa a 5-a si povestea nu e tocmai originala, dar in 2001 toate iti pareau magice, iar magia e eterna, dupa cum stie orice fan Marian Ralea.
    Intretimp ne-am schimbat reprezentarea de "misto", noi, naivi, crezand ca am upgradat-o, insa Max Payne iti da doua palme printr-o miscare scurta si iti baga mintile in cap.
    In primul rand Bullet Time-ul a fost revolutionar. Toata lumea se arunca pe spate si tragea 2-3 focuri din pump action shotgun-ul de toate zilele. De mici copii, toti, voiam sa facem asta. Nu ne vinde gogosi, ca noi vindem covrigi!

    96. Football Manager 2011

    Click image for larger version

Name:	96-FM2011-590x232.jpg
Views:	2
Size:	39.2 KB
ID:	2600

    Data Lansarii: 2010
    Anul trecut: Intrare noua

    Football Manager 2011 acoperă toate aspectele activității unui manager și oferă nu doar cele mai precise informații despre performanțele din viața reală ale tuturor jucătorilor și echipelor de fotbal din lume, ci și o gamă largă de îmbunătățiri față de varianta FM10.

    95. Audiosurf

    Click image for larger version

Name:	95-Audiosurf-590x232.jpg
Views:	2
Size:	40.9 KB
ID:	2601

    Data Lansarii: 2008
    Anul trecut: 92

    Ideea din spatele intregului joc orbiteaza in jurul trend-ului recent legat de muzica in jocuri. Ca si Guitar Hero sau mai putin accesibilul Rock Band, te joci practic un puzzle de genul celor in compania carora ne gasim mamele, surorile sau nevestele tarziu in noapte, cu bulinute si cuburi colorate, totul legat de constructia si tempo-ul unei melodii. In Audiosurf, putem importa absolut orice melodie in format .mp3, FLAC si ogg, jocul decodificand structura ei pentru a crea un traseu pe care gonim cu o naveta spatiala pentru a face puncte. Astfel, o melodie lenta va fi o plimbare la deal, lina si relaxanta, in timp ce un metal furios si antrenant o sa fie o coborare ametitoare intr-un montagne-rousse scapat de sub control. Fie ca-ti place Rudarel sau Megadeth, ai ocazia sa asculti melodiile preferate in timp ce spiralezi pe autostrazi psihedelice, adunand puncte.

    94. The Last Express

    Click image for larger version

Name:	94-The-Last-Express.jpg
Views:	2
Size:	47.6 KB
ID:	2602

    Data Lansarii: 1997
    Anul trecut: Intrare noua

    E un adventure ce se petrece in real-time, pe parcursul a vreo 3-4 zile, pe Orient Express, care isi face ultima calatorie inaintea primului razboi mondial.
    Cum spatiul este restrans, explorarea se face din punct de vedere temporal. Trenul se modifica, intre personaje se creaza noi relatii, si tu trebuie sa fii mereu atent la ce se petrece in jur daca nu vrei sa te trezesti cu un cutit in spate sau aruncat in aer.
    Plus ca e probabil singurul joc in care se vorbesc 5-6 limbi diferite

    93. Splinter Cell: Chaos Theory

    Click image for larger version

Name:	93-Splinter-Cell-Chaos-Theory-590x232.jpg
Views:	2
Size:	39.7 KB
ID:	2603

    Data Lansarii: 2005
    Anul trecut: 96

    Schimbarile pe care le propune Splinter Cell: Chaos Theory nu au de-a face nimic cu personalitatea deja celebrului Sam Fisher. Acesta este acelasi spion, tacut si eficient, cu un simt al umorului sec, care nu se implica emotional in ceea ce are de facut, incercand sa rezolve fiecare misiune cat mai eficient posibil.

    92. Red Faction: Guerrilla

    Click image for larger version

Name:	92-Red-Faction-Guerrilla-590x232.jpg
Views:	2
Size:	19.5 KB
ID:	2604

    Data Lansarii: 2009
    Anul trecut: Intrare noua

    Jucătorul ia rolul lui Alec Mason, un inginer specializat în minerit care vrea să-și gasească fratele, Daniel, și să înceapă o viață nouă pe Marte. În schimb, descoperă cu stupoare că acesta face parte din Red Faction și în plus vede în acțiune metodele barbare ale EDF-ului, fiind martor la moartea fratelui său. La rândul lui, Alec este salvat la limită de membrii Red Faction, care îi propun să li se alăture. Și mai mult din dorința de a se răzbuna, acesta decide să-i ajute în misiunea lor de a elibera Marte de sub controlul EDF.

    Din păcate, pe parcursul jocului Mason va întâlni foarte puține personaje, iar acestea sunt foarte slab prezentate. Odată întâlnite, jucătorul va comunica cu acestea doar prin intermediul radioului și până la sfârșit ele vor mai apărea de maxim două ori. Acest lucru nu îți permite să te atașezi de personajele secundare și-ți oferă un motiv foarte bun ca să tratezi povestea superficial, mai ales că ea nici nu este teribil de interesantă

    91. Mount & Blade

    Click image for larger version

Name:	91-Mount-and-Blade-590x232.jpg
Views:	2
Size:	52.1 KB
ID:	2605

    Data Lansarii: 2008
    Anul trecut: Intrare noua

    Mount & Blade este un joc de acțiune cu elemente de RPG, care își propune să creeze un univers medieval, unde nu-și găsesc locul poțiunile de viață, vrăjile spectaculoase sau armurile descântate, concentrându-se în schimb pe lupta propriu-zisă și controlul asupra acesteia. Avem astfel la dispoziție aproape toată gama de arme din acele vremuri - săbii, topoare, măciuci, arbalete sau sulițe, fiecare având modul său de folosire. Noutatea o reprezintă sistemul de luptă ce permite un control direct și complet asupra ustensilelor de împărțit dreptatea.
     
      Posting comments is disabled.

    article_tags

    Collapse

    Latest Articles

    Collapse

    • GTA 6 - Cerinte sistem
      by edyy


      Cerințele minime și recomandate permit ca jocurile video să fie jucate fără probleme de freezing (înghețare) sau alte probleme legate de preformață. Prin urmare, este foarte important să ne verificam cerințele jocurilor pentru a evita genul acesta de probleme.

      Grand Theft Auto V, care a primit numeroase premii până acum, și-a făcut debutul pe platforma PC în 2015. Jocul, care a câștigat o mare popularitate...
      23-03-2024, 04:19 PM
    • GTA 6 - Scurge masiva de date cu imagini si gameplay
      by edyy




      Un user cu numele 'teapotuberhacker' de pe GTAForums care spune ca a fost si in spatele hack ului de la Uber a postat 90 de clipuri din varianta de test a jocului Grand Theft Auto 6. Screenshots si clipuri circula pe Youtube , Twitter , Reddit si pe alte platforme unde toate sugereaza ca ar contine multiple caractere de joc printre care unul feminim , actiunea fiind situata pe langa Miami Vice City.
      Datele au fost validate de catre reporterul Bloomberg Jason...
      19-09-2022, 11:36 AM
    • Fornite - Cerinte sistem
      by edyy
      Fortnite game details

      Fortnite este un joc video online lansat pentru prima dată în 2017 de către Epic Games. Este disponibil sub formă de pachete software separate pentru fiecare "mod de joc", acestea având în comun acelasi tip de gameplay, precum și faptul că folosesc același motor de joc. Modurile de joc includ: Save the World, un joc cooperativ de shooter-supraviețuire cu până la patru jucători pentru a lupta împotriva creaturilor asemănătoare...
      10-05-2019, 10:26 PM
    • Street Fighter gratuit pentru 2 saptamani
      by edyy


      Capcom va deschide downloadul pe Steam pentru Street Fight 5 timp de 2 saptamani, asta inseamana ca orcine poate intra si lupta cu cele 20 de caractere.

      Perioada de gratuitate va incepe Marti 23 Aprilie si se va incheia pe 5 Mai . In aceasta perioada vei putea juca versiunea Arcade Edition a jocului, o versiune extinsa a jocului original , care adauga un mod Arcade , Extra Battle si Team Battle.

      Varianta gratuita va contine 16 caractere plus 4 luptatori DLC...
      22-04-2019, 01:09 PM
    • Diablo III - lansare 1 Februarie
      by edyy
      Se poate ca fanii Blizzard Entertainment sa nu mai aiba mult de asteptat pentru debutul lui Diablo III. Joystiq difuza intr-un anunt ca jocul poate fi cumparat incepand cu data de 1 Februarie. Anuntul continea deasemenea o numaratoare inversa si un anunt care preciza ca lansarea va avea loc la miezul noptii. Magazinul Best Buy afiseaza jocul ca avand lansarea pe data de 1 Februarie. Ultimul anunt oficial de la Blizzard este ca jocul va fi lansat pentru PC si MAC in "prima parte a anului 2012...
      08-01-2012, 05:23 AM
    • Resident Evil: Operation Raccoon City gameplay
      by edyy
      Gamespot a organizat un turneu Resident Evil: Operation Raccoon City, în care le-a oferit câștigătorilor tricouri în culorile jocului. Ce-i drept, nu asta nu ne privește pe noi, ci mai degrabă video-ul publicat de Gamespot cu ocazia acestui eveniment, căci este plin-ochi cu gameplay co-op în patru jucători. Remarcăm câteva indicii despre joc, cum este faptul că personajul principal se poate transforma în zombie și își poate ataca amicii, sau prezența lui William Birkin,...
      07-01-2012, 01:40 AM
    Working...