Alegerea consolei PlayStation 3

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Alegerea consolei PlayStation 3

  Ieri am facut un articol in care am vorbit despre Xbox 360, azi vom vorbi despre PlayStation 3.

  PlayStation 3

  Varietate si preturi: In acest moment exista 4 modele de PS3, singura diferenta fiind capacitatea HDD (120-160-250-320) si pretul care variaza de la 1300 de lei pana la 1600 de lei. HDD-urile PS3-urilor pot fi schimbate cu orice HDD SATA de NB, asa ca gandul ne duce la achizitionarea unui PS3 de 160GB (care deobicei este mai ieftin).


  Click image for larger version

Name:	stiri-it-PS3-1.jpg
Views:	1
Size:	11.0 KB
ID:	2545

  Bundle: Recomandare este tot cea din articolul anterior, cautati bundle-uri cu jocuri exclusive pentru PS3.
  Costuri ascunse: Inca un gamepad si un cablu HDMI. De acumulatori nu este nevoie deoarece gamepad-urile se incarca automat de la consola printr-un fir USB. Multiplayer-ul online, defapt tot serviciul online de la PS3 este gratuit. Jocurile de PS3 sunt mai scumpe de cat cele de PC si ar mai trebui un LCD-TV.  Move: Este inovatia lui Sony impotriva Wii-ului. Cuplul de gadgeturi transforma PS3-ul intr-un Wii HD. Masurand constant marimea sferei care se afla in varful Remote-ului, consola stie cand ne indepartam, ascundem sau ne apropiem de televizor, in timp ce senzorii de miscare incorporati in Remote iti recunosc orice miscare a mainii. Recenziile spun ca Remote-ul de la PS3 este chiar mai precis decat un Remote de la Wii + MotionPlus. Exista un bundle PS3+Move, la aproximativ 1700 lei, din pacate inca nu a aparut nici un joc care sa faca sa merite aceasta achizitie. Asteptam preluarile de pe Wii, acum HD, Killzone 3, SOCOM 4, jocuri care vor da avant acestui gadget.

  Caracteristici: Daca tii la grafica, rezolutia si efectele tale, in acest moment PS3 nu mai este o solutie viabila ca inlocuitor al unui calculator. Piatra de temelie a PS3-ului ramane in continuare unitatea Blu-ray incorporata. De la patru ani de la lansare, PS3-ul ramane unul dintre cele mai puternice si ieftine playere Blu-ray. La fel ca si Xbox 360, caracteristicile de media player palesc in fata PC-ului, dar macar PS3 vine livrat cu un browser pentru internet. In caz de probleme la calculator, un mouse si o tastatura pe USB, o sa transforme PS3 intr-o masina de internet.
  Jocuri: Calamity Trigger, Demon’s Souls, God of War Collection, God of War 3, Killzone 2, LittleBigPlanet 2, inFamous, Heavy Rain, Metal Gear Solid 5, Ratchet&Clank Future, Resistence 1 si 2, Super Street Fighter, Yakuza 3, Uncharted 1 si 2, Siren: Blood Curse, Valkira Chronicles.
  Dupa jocurile enumerate mai sus se poate observa ca PS3 prefera mai mult jocurie RPG, fighterele si poate jocurile un pic mai culte. Multi spun ca stick-urile gamepadului este mult mai precis si mai bine pozitionat decat la Xbox 360.
  Trebuie sa apara: Final Fantasy Versus XIII, L.A. Noire, Killzone 3, Infamous 2, Gran Turismo 5, Resisteance 3, Ratchet&Clank: All 4 One, Team Ico Collection, Yakuza 4 si 5, The Last Guardian. Consola are cea mai buna linie in asteptare dintre toate consolele si pare ca incearca sa intreaca Xbox-ul.

  Maine voi face inca un articol despre Wii, Nintendo DS si PSP.
   Posting comments is disabled.

  article_tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • GTA 6 - Cerinte sistem
   by edyy


   Cerințele minime și recomandate permit ca jocurile video să fie jucate fără probleme de freezing (înghețare) sau alte probleme legate de preformață. Prin urmare, este foarte important să ne verificam cerințele jocurilor pentru a evita genul acesta de probleme.

   Grand Theft Auto V, care a primit numeroase premii până acum, și-a făcut debutul pe platforma PC în 2015. Jocul, care a câștigat o mare popularitate...
   23-03-2024, 04:19 PM
  • GTA 6 - Scurge masiva de date cu imagini si gameplay
   by edyy
   Un user cu numele 'teapotuberhacker' de pe GTAForums care spune ca a fost si in spatele hack ului de la Uber a postat 90 de clipuri din varianta de test a jocului Grand Theft Auto 6. Screenshots si clipuri circula pe Youtube , Twitter , Reddit si pe alte platforme unde toate sugereaza ca ar contine multiple caractere de joc printre care unul feminim , actiunea fiind situata pe langa Miami Vice City.
   Datele au fost validate de catre reporterul Bloomberg Jason...
   19-09-2022, 11:36 AM
  • Fornite - Cerinte sistem
   by edyy
   Fortnite game details

   Fortnite este un joc video online lansat pentru prima dată în 2017 de către Epic Games. Este disponibil sub formă de pachete software separate pentru fiecare "mod de joc", acestea având în comun acelasi tip de gameplay, precum și faptul că folosesc același motor de joc. Modurile de joc includ: Save the World, un joc cooperativ de shooter-supraviețuire cu până la patru jucători pentru a lupta împotriva creaturilor asemănătoare...
   10-05-2019, 10:26 PM
  • Street Fighter gratuit pentru 2 saptamani
   by edyy


   Capcom va deschide downloadul pe Steam pentru Street Fight 5 timp de 2 saptamani, asta inseamana ca orcine poate intra si lupta cu cele 20 de caractere.

   Perioada de gratuitate va incepe Marti 23 Aprilie si se va incheia pe 5 Mai . In aceasta perioada vei putea juca versiunea Arcade Edition a jocului, o versiune extinsa a jocului original , care adauga un mod Arcade , Extra Battle si Team Battle.

   Varianta gratuita va contine 16 caractere plus 4 luptatori DLC...
   22-04-2019, 01:09 PM
  • Diablo III - lansare 1 Februarie
   by edyy
   Se poate ca fanii Blizzard Entertainment sa nu mai aiba mult de asteptat pentru debutul lui Diablo III. Joystiq difuza intr-un anunt ca jocul poate fi cumparat incepand cu data de 1 Februarie. Anuntul continea deasemenea o numaratoare inversa si un anunt care preciza ca lansarea va avea loc la miezul noptii. Magazinul Best Buy afiseaza jocul ca avand lansarea pe data de 1 Februarie. Ultimul anunt oficial de la Blizzard este ca jocul va fi lansat pentru PC si MAC in "prima parte a anului 2012...
   08-01-2012, 05:23 AM
  • Resident Evil: Operation Raccoon City gameplay
   by edyy
   Gamespot a organizat un turneu Resident Evil: Operation Raccoon City, în care le-a oferit câștigătorilor tricouri în culorile jocului. Ce-i drept, nu asta nu ne privește pe noi, ci mai degrabă video-ul publicat de Gamespot cu ocazia acestui eveniment, căci este plin-ochi cu gameplay co-op în patru jucători. Remarcăm câteva indicii despre joc, cum este faptul că personajul principal se poate transforma în zombie și își poate ataca amicii, sau prezența lui William Birkin,...
   07-01-2012, 01:40 AM
  Working...