Alegerea consolei Nintendo Wii

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Alegerea consolei Nintendo Wii

  Revin cu un articol despre Wii, DS si PSP dupa ce am vorbit de Xbox 360 si PS3.

  Nintendo Wii
  Click image for larger version

Name:	nintendo wii.jpg
Views:	1
Size:	8.6 KB
ID:	2529
  Variante si preturi: In prezent sunt mai multe variante cu preturi cuprinse intre 800 si 1200 lei. Recomand cumpararea unui bundle cu Motion Plus si Sport Resort deoarece de Motion Plus o sa aveti nevoie, iar Sport Resort este o colectie de jocuri.
  Costuri ascunse: Inca un gamepad, care in cazul Wii-ului sunt doua (Remote + Nunchuck si sar putea si MotionPlus). Iar daca esti maniac, ai multi prieteni si iti plac jocurile Super Mario, inca 2 (adica 4,8 in total). Dar nu va opriti. Desi cea mai putin puternica consola din noua generatie Wii-ul este cea mai pretentioasa. Mai ai nevoie, pentru a te bucura la maxim de placerea jocului, de un cablu component proprietar, care digitalizaeaza si mareste putin rezolutia, dar si de 2/4/8 acumulatori, dupa caz. Spatiu in camera, aer conditionat vara si un TV mare.

  Boom Blox, Excite Truck, Fire Emblem, Dead Space Extraction, Lego Harry Potter: Years 1 – 4, Mario Kart, Little King’s Story, Metroid Prime Trilogy, Monster Hunter Tri, Muramasa: The Demon Blade, New Super Mario Bros, No More Heroes 1 si 2, Okami, Punch-Out, Rabbids Go Home, Resident Evil 4, Red Steel 2, Silent Hill Shattered memories, Sin and Punishment 2, Super Mario Galaxy si 2, Super Paper Mario, Super Smash Bros, Tatsunoko vs Capcom, The House of The Dead, The Legend od Zelda, Wii Fit Plus. Asa cum am spus, si lista poate confirma, Wii are cele mai multe jocuri exclusive. Deobicei jocurile sunt copilaroase, dar nu cum zic unii prostesti..
  O sa vina: Epic Mickey, Kirby’s Epic Yarn, Pikmin 3, Xenoblade.

  PlayStation Portable

  Nu va recomand sa va luati PSP, ci PSP2/NGP, trebuie sa mai asteptati pana in iarna. De ce nu recomand? Simplu nu se mai fac jocuri puternice pentru PSP care deja a inceput sa fie destul de uitat. Ultimul joc aparut este God of War: Ghost of Sparta.

  Nintendo DS  Apare Nintendo 3DS, deci iar e o achizitie care poate fi inlocuita cu ceva mai bun. Jocurile pentru Nintendo 3DS deobicei sunt simpatice, dar au o grafica destul de ciudata.  Ce alegeti?
   Posting comments is disabled.

  article_tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • GTA 6 - Cerinte sistem
   by edyy


   Cerințele minime și recomandate permit ca jocurile video să fie jucate fără probleme de freezing (înghețare) sau alte probleme legate de preformață. Prin urmare, este foarte important să ne verificam cerințele jocurilor pentru a evita genul acesta de probleme.

   Grand Theft Auto V, care a primit numeroase premii până acum, și-a făcut debutul pe platforma PC în 2015. Jocul, care a câștigat o mare popularitate...
   23-03-2024, 04:19 PM
  • GTA 6 - Scurge masiva de date cu imagini si gameplay
   by edyy
   Un user cu numele 'teapotuberhacker' de pe GTAForums care spune ca a fost si in spatele hack ului de la Uber a postat 90 de clipuri din varianta de test a jocului Grand Theft Auto 6. Screenshots si clipuri circula pe Youtube , Twitter , Reddit si pe alte platforme unde toate sugereaza ca ar contine multiple caractere de joc printre care unul feminim , actiunea fiind situata pe langa Miami Vice City.
   Datele au fost validate de catre reporterul Bloomberg Jason...
   19-09-2022, 11:36 AM
  • Fornite - Cerinte sistem
   by edyy
   Fortnite game details

   Fortnite este un joc video online lansat pentru prima dată în 2017 de către Epic Games. Este disponibil sub formă de pachete software separate pentru fiecare "mod de joc", acestea având în comun acelasi tip de gameplay, precum și faptul că folosesc același motor de joc. Modurile de joc includ: Save the World, un joc cooperativ de shooter-supraviețuire cu până la patru jucători pentru a lupta împotriva creaturilor asemănătoare...
   10-05-2019, 10:26 PM
  • Street Fighter gratuit pentru 2 saptamani
   by edyy


   Capcom va deschide downloadul pe Steam pentru Street Fight 5 timp de 2 saptamani, asta inseamana ca orcine poate intra si lupta cu cele 20 de caractere.

   Perioada de gratuitate va incepe Marti 23 Aprilie si se va incheia pe 5 Mai . In aceasta perioada vei putea juca versiunea Arcade Edition a jocului, o versiune extinsa a jocului original , care adauga un mod Arcade , Extra Battle si Team Battle.

   Varianta gratuita va contine 16 caractere plus 4 luptatori DLC...
   22-04-2019, 01:09 PM
  • Diablo III - lansare 1 Februarie
   by edyy
   Se poate ca fanii Blizzard Entertainment sa nu mai aiba mult de asteptat pentru debutul lui Diablo III. Joystiq difuza intr-un anunt ca jocul poate fi cumparat incepand cu data de 1 Februarie. Anuntul continea deasemenea o numaratoare inversa si un anunt care preciza ca lansarea va avea loc la miezul noptii. Magazinul Best Buy afiseaza jocul ca avand lansarea pe data de 1 Februarie. Ultimul anunt oficial de la Blizzard este ca jocul va fi lansat pentru PC si MAC in "prima parte a anului 2012...
   08-01-2012, 05:23 AM
  • Resident Evil: Operation Raccoon City gameplay
   by edyy
   Gamespot a organizat un turneu Resident Evil: Operation Raccoon City, în care le-a oferit câștigătorilor tricouri în culorile jocului. Ce-i drept, nu asta nu ne privește pe noi, ci mai degrabă video-ul publicat de Gamespot cu ocazia acestui eveniment, căci este plin-ochi cu gameplay co-op în patru jucători. Remarcăm câteva indicii despre joc, cum este faptul că personajul principal se poate transforma în zombie și își poate ataca amicii, sau prezența lui William Birkin,...
   07-01-2012, 01:40 AM
  Working...