Hardware Review: Nintendo 3DS

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Hardware Review: Nintendo 3DS

  Lansat în Statele Unite duminică (și în Europa vineri), 3DS Nintendo este primul mare proiect de console portabile al producatorului de la lansarea DSi la sfârșitul anului 2008. De asemenea, este prima unitate de jocuri portabila, de la orice producător, care ofera built-in 3D gameplay (fără a fi nevoie de ochelari speciali).

  Prețuri

  La lansare, puteti face doar o singura alegere, și anume culoarea unității: Aqua Blue sau Cosmo Black (care se dovedește a fi mai aproape de gri inchis). Oricum, il vei putea cumpara la 1299,99 lei ( cu TVA ). În cutie veți gasi: un cablu de alimentare și încărcător, stylus, manuale, șase AR cards , precum și un card SD de 2 GB . De asemenea, 3DS are built-in WiFi și camere (mai multe despre acestea în cateva momente).

  Ce spun criticii

  Comentariile , în general, variaza de la pozitiv la laude exuberante. Aici sunt prezentate cateva din caracteristicile pe care criticii le-au subliniat:

  Efectul 3D:
  Pur și simplu spus, 3D-ul functioneaza. În timp ce efectul nu este dramatic - se adaugă un sentiment general de profunzime și de perspectivă la jocuri iar criticii par a fi, în general, entuziasmati de cum arată. Cu toate acestea există unele dezavantaje majore. Unul dintre acestea ar fi cel de vizualizare, si anume pentru a beneficia de efectul 3D este necesara o pozitie precisă a capului fata de ecran, ca urmare, trebuie să rămai în continuare in aceasta pozitie pentru a păstra unghiul de vizionare. Un beneficiu pentru jucatorii care nu pot tolera 3D-ul prea mult timp sau deloc ( durerile de cap fiind o plangere constanta ) a fost introdus un slider care permite ajustarea intensitatii efectului 3D sau oprirea lui integrala ( criticii ajungand la concluzia ca nivelul optim de 3D variaza de la persoana la persoana.

  Bateria
  Durata de viață a acumulatorului 3DS este cea mai mare dezamăgire din punct de vedere al criticilori. In timp ce Nintendo pretinde ca bateria oferă 3.5 - 5 ore de joc (deja o cifră mică), critici au constatat că se apropie mai degraba de 3 ore ... si dureaza mult mai mult pentru a se reincarca. (din fericire, poți să te joci în timpul încărcării) Cu toate acestea dezactivarea caracteristicilor wireless și 3D extinde durata de viață a bateriei mai aproape de 5 ore, iar în modul sleep, durata de viata a bateriei creste mult peste cele 5 ore.

  Calitate si design
  Criticii au remarcat faptul că proiectul a fost prea similar cu consolele Nintendo anterioare, in anumite puncte se simte lipsa de eleganta sau de glamour comune în alte dispozitive, cum ar fi iPhone; comentatorii au descris de asemenea designul ca fiind compact și depășit. Noul dispozitiv este, de asemenea, ceva mai greu decât DSi și DS Lite. Unitățile (în special cele de culoare Cosmo Black) sunt mai stralucitoare în comparație cu DS anterioare, și comentatorii au precizat că acestea au tendinta de a retine amprentele. Dar aproape la fiecare revizuire a fost apreciata calitate de constructie excepțional de solida, mai ales atunci când vine vorba de butoane și controale, deși balamaua se simte mai slaba decât restul unității.

  Camere:
  În plus față de camera de pe fata consolei , 3DS adaugă două camere in spate, care poat fi folosite pentru a face fotografii 3D care pot fi vizualizate pe dispozitiv. (Ele pot fi de asemenea folosite in jocuri cu ajutorul celor 6 AR cards care vin în cutie) În timp ce criticii s-au bucurat de efectul 3D, camerele de luat vederi au o rezolutie foarte slaba asa ca nu va asteptati sa inlocuiti aparatul foto cu 3DS-ul.

  Built-in software:
  Criticii sunt incantati de noua interfata pe care o aduce 3DS , care este similara in anumite aspecte cu WII (inclusiv utilizarea de caractere Mii), dar este, probabil, chiar mai buna și mai ușor de utilizat, deși nu are un adevărat multitasking. Comentatorii sunt de asemenea impresionati de cantitatea de software care este prezenta in consola standard. În timp ce jocurile built-in luate separat nu reprezinta o valuare de luat in seama, în mod colectiv, ele servesc ca o prezentare frumosa pentru capacitățile sistemului. Caracteristica StreetPass, care permite schimbul de date de joc și Miis chiar în timp ce unitatea este în modul "sleep", promite a fi o aplicatie de viitor. Un dezavantaj pentru primii cumparatori este că accesul la magazinul online și la browser-ul web sunt printre caracteristicile software-ul care sunt absente la lansare, ambele sunt așteptate să ajungă prin intermediul unui update de firmware ceva mai tarziu prin luna mai, în timp ce capacitatea membrilor Netflix de a vedea filme va sosi chiar mai târziu în cursul anului.

  Alte diferențe fata de versiunile precedente de Nintendo DS:
  3DS se mândrește cu un nou "cerc pad" controller pe care criticii l-aa placut, spunând că este confortabil si permite un control mai precis al acțiunii decât un pad standard D (deși nu la fel de mult ca un joystick) ,iar pentru cei dezamagiti de schimbare inca mai există un D-pad , dar multi sau plans de pozitionarea lui pe 3DS. Difuzoarele incoporate, deși încă departe de calitatea audiofila, sunt îmbunătățite în comparație cu DSi, iar ecranul de top - chiar și în modul 2D - afiseaza imagini mai clare și se mândrește cu o rezoluție mai mare decât modelele anterioare. Stylus-ul, de asemenea, a fost actualizat de la plastic la metal telescopic, deși plasarea sale, atunci când este stocat este puțin mai greu decât pe DSi.

  Emulare DS:
  3DS este pe deplin compatibil cu DS, ceea ce înseamnă că acesta va juca toate cartusele DS / DSI în 2D (deși, din moment ce 3DS are ecrane puțin mai mari, veți vedea mici benzi verticale pe fiecare parte, sau puteți pot opta ca jocul sa fie in Full Width). Multi critici au găsit mici probleme cu emularea DS, altele decât încărcarea mai lenta, deși unii comentatori era de parere ca unele sau toate jocuri DS aratau mai bine pe o consola DS decat pe una 3DS De asemenea, rețineți că nu există nici un Game Boy Advance slot, ceea ce inseamna ca nu se pot juca jocuri care utilizează cartușele mai mari, nici nu puteti folosi add-on controlere cum ar fi cele necesare pentru Guitar Hero.

  Cam atat pentru moment despre Nintendo 3DS, cei care au ceva de completat sau de criticat o pot face fara probleme. O zi buna.
   Posting comments is disabled.

  article_tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • GTA 6 - Cerinte sistem
   by edyy


   Cerințele minime și recomandate permit ca jocurile video să fie jucate fără probleme de freezing (înghețare) sau alte probleme legate de preformață. Prin urmare, este foarte important să ne verificam cerințele jocurilor pentru a evita genul acesta de probleme.

   Grand Theft Auto V, care a primit numeroase premii până acum, și-a făcut debutul pe platforma PC în 2015. Jocul, care a câștigat o mare popularitate...
   23-03-2024, 04:19 PM
  • GTA 6 - Scurge masiva de date cu imagini si gameplay
   by edyy
   Un user cu numele 'teapotuberhacker' de pe GTAForums care spune ca a fost si in spatele hack ului de la Uber a postat 90 de clipuri din varianta de test a jocului Grand Theft Auto 6. Screenshots si clipuri circula pe Youtube , Twitter , Reddit si pe alte platforme unde toate sugereaza ca ar contine multiple caractere de joc printre care unul feminim , actiunea fiind situata pe langa Miami Vice City.
   Datele au fost validate de catre reporterul Bloomberg Jason...
   19-09-2022, 11:36 AM
  • Fornite - Cerinte sistem
   by edyy
   Fortnite game details

   Fortnite este un joc video online lansat pentru prima dată în 2017 de către Epic Games. Este disponibil sub formă de pachete software separate pentru fiecare "mod de joc", acestea având în comun acelasi tip de gameplay, precum și faptul că folosesc același motor de joc. Modurile de joc includ: Save the World, un joc cooperativ de shooter-supraviețuire cu până la patru jucători pentru a lupta împotriva creaturilor asemănătoare...
   10-05-2019, 10:26 PM
  • Street Fighter gratuit pentru 2 saptamani
   by edyy


   Capcom va deschide downloadul pe Steam pentru Street Fight 5 timp de 2 saptamani, asta inseamana ca orcine poate intra si lupta cu cele 20 de caractere.

   Perioada de gratuitate va incepe Marti 23 Aprilie si se va incheia pe 5 Mai . In aceasta perioada vei putea juca versiunea Arcade Edition a jocului, o versiune extinsa a jocului original , care adauga un mod Arcade , Extra Battle si Team Battle.

   Varianta gratuita va contine 16 caractere plus 4 luptatori DLC...
   22-04-2019, 01:09 PM
  • Diablo III - lansare 1 Februarie
   by edyy
   Se poate ca fanii Blizzard Entertainment sa nu mai aiba mult de asteptat pentru debutul lui Diablo III. Joystiq difuza intr-un anunt ca jocul poate fi cumparat incepand cu data de 1 Februarie. Anuntul continea deasemenea o numaratoare inversa si un anunt care preciza ca lansarea va avea loc la miezul noptii. Magazinul Best Buy afiseaza jocul ca avand lansarea pe data de 1 Februarie. Ultimul anunt oficial de la Blizzard este ca jocul va fi lansat pentru PC si MAC in "prima parte a anului 2012...
   08-01-2012, 05:23 AM
  • Resident Evil: Operation Raccoon City gameplay
   by edyy
   Gamespot a organizat un turneu Resident Evil: Operation Raccoon City, în care le-a oferit câștigătorilor tricouri în culorile jocului. Ce-i drept, nu asta nu ne privește pe noi, ci mai degrabă video-ul publicat de Gamespot cu ocazia acestui eveniment, căci este plin-ochi cu gameplay co-op în patru jucători. Remarcăm câteva indicii despre joc, cum este faptul că personajul principal se poate transforma în zombie și își poate ataca amicii, sau prezența lui William Birkin,...
   07-01-2012, 01:40 AM
  Working...