Programul PlayStation Network "Welcome Back" ofera jocuri gratuit

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Programul PlayStation Network "Welcome Back" ofera jocuri gratuit

  Proprietarii de PS3 și PSP au obtinut două titluri pentru fiecare sistem; Infamous și Little Big Planet printre ofertele de consola, in timp ce fanii au acces la ModNation Racers, Killzone Liberation, mai mult; inchirieri video gratuite, articole Home, si de asemenea multe alte oferite.

  Cu PlayStation Network acum salvata și (parțial) funcționand, Sony a dezvăluit programul său de impacare pentru a recompensa utilizatorii pentru cele trei săptămâni de nefuncționare. În plus față de luna gratuit de PlayStation Plus anuntata anterior , Sony va oferi propietarilor de PlayStation 3 două jocuri gratuite pentru download timp de 30 de zile după ce PlayStation Store vine din nou online la sfârșitul acestei luni. Compania va oferi, de asemenea, chiriile gratuit video și alte elemente asortate la utilizatori PSN.

  Utilizatorii de PSN pot obținem , potențial , patru jocuri gratuite de la Sony.

  Propietarii de PlayStation 3 pot descărca două din următoarele jocuri de pe PlayStation Store camd acesta a revnii online la sfârșitul acestei luni. Titlurile vor fi disponibile pentru 30 de zile după ce se relanseaza magazinul și pot fi păstrate permanent dupa download:

  - Dead Nation
  - Infamousplaystation_network_white_32863_embed.jpg
  - Little Big Planet
  - Super Stardust HD
  - Wipeout HD + Fury

  Proprietarii de PSP nu vor fi lăsati pe din afară, cu Sony care oferă două titluri gratuite pentru portabile, din lista de jos. Ca si in cazul ofertei de la PS3, jocurile PSP vor fi, de asemenea, disponibile 30 de zile după ce PlayStation Store se relanseaza.

  - Little Big Planet (PSP)
  - ModNation Racers
  - Pursuit Force
  - Killzone Liberation

  În plus, Sony va oferi un număr gratuit de inchirieri filme , pe parcursul unui singur weekend, selecție care va fi anuntata in curand. Membrii PlayStation Plus vor primi 60 de zile libere de abonament, și peste 100 de obiecte virtuale vor fi oferite în PlayStation Home gratis. Ofertele diferă puțin pentru piețele europene și latino-americane.

  Ca și pentru membrii Sony Qriocity , mem,brii Music Unlimited Premium Trial vor primi extra 30 de zile de abonament premium gratuit.Membrii Music Unlimited Premium / Basic vor primi o suplimentare de 30 de zile de abonament, plus un număr echivalent de zile pentru timpul pierdut.
   Posting comments is disabled.

  article_tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • Street Fighter gratuit pentru 2 saptamani
   by edyy


   Capcom va deschide downloadul pe Steam pentru Street Fight 5 timp de 2 saptamani, asta inseamana ca orcine poate intra si lupta cu cele 20 de caractere.

   Perioada de gratuitate va incepe Marti 23 Aprilie si se va incheia pe 5 Mai . In aceasta perioada vei putea juca versiunea Arcade Edition a jocului, o versiune extinsa a jocului original , care adauga un mod Arcade , Extra Battle si Team Battle.

   Varianta gratuita va contine 16 caractere plus 4 luptatori DLC...
   22-04-2019, 01:09 PM
  • Diablo III - lansare 1 Februarie
   by edyy
   Se poate ca fanii Blizzard Entertainment sa nu mai aiba mult de asteptat pentru debutul lui Diablo III. Joystiq difuza intr-un anunt ca jocul poate fi cumparat incepand cu data de 1 Februarie. Anuntul continea deasemenea o numaratoare inversa si un anunt care preciza ca lansarea va avea loc la miezul noptii. Magazinul Best Buy afiseaza jocul ca avand lansarea pe data de 1 Februarie. Ultimul anunt oficial de la Blizzard este ca jocul va fi lansat pentru PC si MAC in "prima parte a anului 2012...
   08-01-2012, 05:23 AM
  • Resident Evil: Operation Raccoon City gameplay
   by edyy
   Gamespot a organizat un turneu Resident Evil: Operation Raccoon City, în care le-a oferit câștigătorilor tricouri în culorile jocului. Ce-i drept, nu asta nu ne privește pe noi, ci mai degrabă video-ul publicat de Gamespot cu ocazia acestui eveniment, căci este plin-ochi cu gameplay co-op în patru jucători. Remarcăm câteva indicii despre joc, cum este faptul că personajul principal se poate transforma în zombie și își poate ataca amicii, sau prezența lui William Birkin,...
   07-01-2012, 01:40 AM
  • Indicii despre urmatorul Battlefield ( Battlefield 2143 )
   by edyy

   Fanii genului sunt convinși că DICE pregătește apariția lui Battlefield 2143, posibilă continuare pentru Battlefield 2142, partea futuristă a francizei consacrată la vremea apariției în exclusivitate modului multiplayer, campania single fiind anecdotică. La baza speculației fanilor se află un screenshot luat de pe harta Wake Island din Battlefield 3, unde se poate vedea un tag "2143". Sigur, “proba” e cam subțire, dar dacă ne amintim că DICE a făcut același lucru în...
   21-12-2011, 08:23 PM
  • DiRT Showdown anuntat
   by edyy

   Codemasters a profitat VGA ca să anunțe DiRT Showdown, un fel de spin-off al seriei DiRT. De data aceasta, nu va mai fi vorba despre curse ce seamănă cu raliurile, ci va trebui să executați cascadorii. Jocul este dezvoltat de aceeași echipă care ne-a furnizat DiRT 3 în luna mai, dar ia o direcție total diferită concentrându-se mai degrabă pe distracția imediată. Vă amintim că în anul 2010, alte două jocuri au încercat ceva asemănător, fără prea mulți sorți de izbândă, însă: Blur și Split/Second:...
   20-12-2011, 10:33 PM
  • Tony Hawk Pro Skater HD anuntat
   by edyy

   Eram convinși că noul Tony Hawk va fi un reboot al seriei, dar până la urmă, jocul va fi un remake. Tony Hawk Pro Skater HD va apărea numai la download și vă va oferi un best of din skateparks apărute în primele două părți ale seriei, între care School și Downhill. Denumit simplu Tony Hawk Pro Skater HD, acesta va costa doar 15 dolari si va fi format din primele doua jocuri ale acestei (candva) renumite serii, bine-nteles cu grafica imbunatatita si posibil trophy/achievement suppo...
   20-12-2011, 10:21 PM
  Working...