Dragon Ball Raging Blast 2

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • games-area
    Administrator
    • Jul 2010
    • 605

    Dragon Ball Raging Blast 2

    Popularul joc de lupte Dragon Ball se reintoarce in aceasta toamna cu un nou titlu: Dragon Ball: Raging Blast 2, un joc dezvoltat de Spike si distribuit de Namco Bandai pentru Playstation 3 (PS#) si Xbox360 incepand cu data de 22 octombrie 2010. Inca o data, vom auzi oasele trosnind intr-o incaierare cum cei de la Namco promit sa nu mai fi fost, ajutati si de cele mai noi super atacuri pe care le avem la indemana dar si cele mai grozave efecte speciale care sa faca din momentele de impact unele unice in lumea Dragon Ball.

    Mediul inconjurator este mult imbunatatit, putand fi distrus de asemenea alaturi de inamici iar spectrul de caractere de care dispunem este extremd e vast, peste 90 de luptatori asteptandu-ne joystick-ul pentru a-i antrena in lupte pe viata si pe moarte. Nu vor lipsi nici miscarile specifice fiecarui erou, transformarile acestora si moduri de joc multiple atat online cat si offline pentru amatorii de senzatii tari, continut bonus si, nu in cele din urma, posibilitatea de a ne crea un univers unic si impresionant pentru bataliile la care luam parte.

    Ce ne asteapta in Dragon Ball: Raging Blast 2

    - Comanda completa a universului Dragon Ball Z. Dragon Ball: Raging Blast 2 ne promite sa ne mentina vigilenta pe tot parcursul jocului, pe masura ce naratiunea se dezvolta si luptele la care luam parte se succed. Miscarile speciale si transformarile eroilor, vor face din acest joc unul cat se poate de apropiat de universul anime.
    - Lupta alaturi de caracterele tale favorite pe care poti sa le alegi acum dintr-o multime de cel putin 90 de eroi, cu 20 mai multi decat in primul titlu al seriei. In plus, poti crea noi caractere folosindu-te de instrumentele de customizare puse la dispozitie de producatori, alegand prorpiul arsenal de super atacuri, miscari speciale si alte aptitudini unice.
    - 14 diferite medii noi dintre care 4 inedite campuri de batalie Dragon Ball.
    - Continut bonus si extra-uri: voci japoneze originale, continut de descarcat online, imagini originale din serialul anime.
    Attached Files
    Echipa Games-Area
Working...