Announcement

Collapse
No announcement yet.

Battlefield 3

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Battlefield 3

  Battlefield 3

  Bănuiesc că nu ați auzit până acum de un individ pe pseudonimul lui dglazkov… Deh, nici VOI, nici EU și se pare că nici EA nu a auzit de EL. Cu toate acestea, la ora la care scriu aceste rânduri, EA ar da oricât să afle cine se ascunde în spatele acestui pseudonim cu cont de Reddit. În intimitatea cămăruței lui, tipul dețin cel puțin o copie de Battlefield 3. Până una-alta, știam doar de existența unei versiuni pre-alpha, dar se pare că dglazkov ăsta dețin și versiuni mai avansate ale jocului. Ca să-și dovedească spusele, omul a postat pe Reddit mai multe screenshots în care vedem meniul Xbox 360, meniul jocului și câteva secvențe de gameplay, pe care le puteți viziona pe Game Informer. Au fost publicate și câteva filmulețe, pe care vi le redăm mai jos. Bine, acu’, leak-ul acesta pare fără nici un sens, nu de alta dar dglazkov utilizează un kit de test pentru Xbox 360 ca să joace aceste versiuni, kit dealtfel greu accesibil dacă nu lucrezi în domeniul jocurilor video (dezvoltare sau presă). Așadar, leak pe bune sau scurgere regizată pentru a face mai multe valuri înainte de apariția mastodontului Battlefield 3? Cine știe, cert e că dglazkov ne promite conținut nou în scurt timp…

  Click image for larger version

Name:	battlefield-3-leak_2.jpg
Views:	1
Size:	65.0 KB
ID:	2133Click image for larger version

Name:	battlefield-3-leak_3.jpg
Views:	1
Size:	93.7 KB
ID:	2134Click image for larger version

Name:	battlefield-3-leak_4.jpg
Views:	1
Size:	84.2 KB
ID:	2135Click image for larger version

Name:	battlefield-3-leak_5.jpg
Views:	1
Size:	96.9 KB
ID:	2136Click image for larger version

Name:	battlefield-3-leak_6.jpg
Views:	1
Size:	65.5 KB
ID:	2137
  Last edited by edyy; 13-09-2011, 09:05 PM.
  Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...

 • #2
  Join platoon
  Battlelog / Sign in to the Open Beta

  Comment


  • #3
   Ahahahaha, cel mai penibil lucru, instalez jocul si ma joc toate cele bune 35-40 fps(tot low logic) dar iau un crash in care mi se zice sa iau acel driver pentru bf3 (285.38), ok il downloadez/instalez pana cand intru iar in bf3 si surpriza...15-25 fps, fps lag la greu, am reinstalat driverul vechi (280.26) jocul iar merge fin 35-40 fps fara nici un fps lag. Inteleg ca vrei sa-ti vinzi marfa dar asta deja e SF.

   PC: E8400 overclockat la 3600, gf fx 9600 gt 512 ddr3 256 biti si 4 gb rami

   nick: robE9

   Comment


   • #4
    Cei de la DICE au toate motivele să-și frece mâinile și să privească încrezători spre viitor: potrivit studioului, nu mai puțin de 12 milioane de jucători au încercat beta-ul lui Battlefield 3 pe cele trei suporturi, o cifră de-a dreptul halucinantă! Asta spune multe despre interesul pe care îl trezește jocul, iar DICE ne amintește că jocul nu este încă terminat și că va fi îmbunătățit în urma acestui beta. Battlefield 3 apare pe 28 octombrie și așteptarea devine tot mai grea.
    Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...

    Comment


    • #5
     Eu in continuare am problema asta :

     Comment


     • #6
      Originally posted by DriveR View Post
      Eu in continuare am problema asta :
      Vezi daca asa rezolvi problema!Intra in bios la Memory Configuration-Channel Interleaving-XOR of address bit ... si punele pe 209.

      S-ar putea ca asa sa rezolvi problema.Mi-e imi facea aceeasi figura dupa ultimu patch in BFBC2.

      E o "chestie "legata de intre CPU si memorii,cum functioneaza acestea la un loc!!!Altfel nu stiu sa explic.Cert e ca jocu foloseste din plin procesoru,quad in cazu meu,acesta la randu lui isi rezerva care un modul de mem" pentru fiecare nucelu,si de aici tot .... se duce cum doar cei de la DICE l-au facut sa functioneze
      Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...

      Comment

      Working...
      X