Lost Soul Aside am?nat p?nă ?n august: vezi noul trailer, data și justificarea de la Sony

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 197

Lost Soul Aside am?nat p?nă ?n august: vezi noul trailer, data și justificarea de la Sony

Cu aproape 10 ani de dezvoltare, Lost Soul Aside a suferit ?ncă o am?nare: acum, titlul va fi lansat pe 29 august 2025 pentru PlayStation 5 și PC, conform confirmării comune a Ultizero Games și a Sony Interactive Entertainment. Noua dată este deja prezentă ?n cel mai recent trailer promoțional al jocului, care marchează și deschiderea oficială a precomenzilor.
    RPG-ul de acțiune a fost inițial programat pentru 30 mai 2025, dar decizia de a am?na a venit de la ?nsăși Sony, care a cerut mai mult timp pentru a se asigura că jocul ?ndeplinește așteptările de calitate.
    "Mulțumim sincer pentru suportul continuu și entuziasmul tuturor. Acest timp suplimentar va permite echipei să refineze și mai mult jocul și să ofere experiența pe care dorim să o ?mpărtășim cu jucătorii,"
    a declarat Ultizero Games.
    (Traducere liberă a declarației oficiale.)
    Cu mecanici inspirate din Devil May Cry și Final Fantasy XV, Lost Soul Aside a fost dezvăluit pentru prima dată ca un proiect solo ?n 2016, rezultat al muncii dezvoltatorului independent Yang Bing, ?nainte de a fi integrat ?n programul China Hero Project al Sony. Jocul a atras atenția datorită aspectului său cinematografic și a luptei rapide, amestec?nd elemente de hack and slash și RPG ?ntr-un univers sci-fi stilizat.
    Deși nu s-a confirmat ?ncă suportul pentru dublaj ?n mai multe limbi, se știe că jocul va avea subtitrări ?n engleză, japoneză și chineză, precum și suport complet pentru 60 FPS și rezoluție 4K pe PS5.
    Am?narea actuală este una dintre mai multe ajustări ?n graficul China Hero Project, care a mai avut modificări cu titluri precum Convallaria. Cu toate acestea, așteptările răm?n ridicate: Lost Soul Aside este unul dintre cele mai ambițioase proiecte create vreodată ?n ecosistemul de stimulare a jocurilor chinezești al Sony.

Echipa Games Area
Working...