Un studio Sandfall Interactive, responsabil pentru succesul Clair Obscur: Expedition 33, nu planifică să-și extindă echipa pentru a se orienta către piața AAA. Liderul de programare, Tom Guillermin, a afirmat ?ntr-un interviu pentru Automaton că echipa actuală are dimensiunea "potrivită" pentru crearea unui RPG pe ture "cu preț complet".
Cu toate că este un studio de dimensiuni AA, Sandfall Interactive a obținut un succes colosal odată cu lansarea lui Clair Obscur: Expedition 33, care a v?ndut 3,3 milioane de copii ?n 33 de zile. Analizele industriei estimează că jocul ar putea depăși cu ușurință pragul de 10 milioane.
"Cred că, deocamdată, prefer să lucrez ?ntr-o echipă mică. Nu sunt sigur care ar fi dimensiunea 'ideală a echipei'", a spus Guillermin. "Dar c?nd vine vorba de a face un RPG pe ture cu preț complet, cred că echipa pe care o avem acum are dimensiunea potrivită."
Directorul creativ Guillaume Broche a detaliat componența echipei: "Am avut cinci persoane lucrand la mediile de joc, două la poveste. Și cred că, ?ntre trei și șase persoane au lucrat la cinematics. Muzica a fost creată de patru persoane." Broche a explicat că echipa, deși mică, este extrem de calificată datorită procesului riguros de selecție, care a inclus peste 200 de interviuri pentru a forma grupul inițial.Cu piața de jocuri AAA confrunt?ndu-se cu provocări și cu o cerere ?n creștere pentru jocuri de dimensiuni AA, Sandfall Interactive pare să fie mulțumită de structura sa actuală. Actrița principală din Clair Obscur: Expedition 33 a comentat și ea succesul jocului și popularitatea combaterii pe ture, afirm?nd că este "fericită că oamenii redescoperă acest lucru din nou."