Xbox Se ?ntoarce la prețurile de lansare pentru "Satisfacția jucătorului"

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 197

Xbox Se ?ntoarce la prețurile de lansare pentru "Satisfacția jucătorului"

Microsoft a revenit asupra deciziei de a crește prețul unora dintre lansările sale de profil ?nalt la € 79,99 de Crăciunul din 2025. Matt Booty , liderul studiourilor Xbox , a explicat schimbarea de strategie, mențion?nd necesitatea de a prioritiza comunitatea.
    Compania anunțase creșterea prețului, dar a anulat rapid pentru a doua jumătate a anului 2025. Booty a justificat modificarea ca fiind un reflex al ascultării active a jucătorilor : "Toată atenția noastră este să oferim satisfacție jucătorilor și valoare. Suntem mereu atenți la ceea ce ?și doresc oamenii. Am reacționat ?n ultimul an și cred că pentru noi, adevărata focalizare va fi, s-a ?ntors la a merge ?n ?nt?mpinarea oamenilor acolo unde se află ".
    Schimbarea sugerează o recunoaștere că focalizarea exclusivă pe prețul de v?nzare cu amănuntul devine ?nvechită ?n modelul actual. Booty a indicat că prețul total al jocului ar putea deveni mai puțin relevant odată cu diversitatea consumului: "Cred că va exista mai puțin accent pe prețul maxim al unui joc atunci c?nd oamenii ?ncep să interacționeze ?n moduri diferite cu jocurile. Din perspectiva noastră, monetizarea se ?nt?mplă ?n multe feluri ?n prezent."
    ?n ciuda disponibilității de a asculta feedback-ul fanilor, Booty a făcut o remarcă critică și inevitabilă. A avertizat că, deși obiectivul este satisfacerea jucătorului, Xbox are nevoie de un echilibru pentru a "gestiona un business sănătos". Decizia de a reveni asupra prețurilor mari de lansare demonstrează un efort de a menține baza de jucători mulțumiți, ?n timp ce Microsoft continuă să exploreze alte forme de monetizare ?n cadrul ecosistemului său.

Echipa Games Area
Working...