IO Interactive am?nă lansarea lui 007 First Light p?nă ?n mai

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 294

IO Interactive am?nă lansarea lui 007 First Light p?nă ?n mai

A IO Interactive a anunțat oficial o modificare ?n programul de lansare al celui mai ambițios proiect al său. Jocul 007 First Light, care marchează debutul studioului ?n franciza celui mai faimos agent secret de film, și-a am?nat data de lansare cu exact două luni. Inițial planificat să fie lansat pe piață pe 27 martie 2026, titlul este acum programat pentru 27 mai 2026. Comunicatul a fost emis pe rețelele sociale oficiale ale dezvoltatorului, confirm?nd că lansarea va avea loc simultan pe PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch 2 și PC.
    O actualizare importantă privind data de lansare a lui 007 First Light.

[imagine sau ?ncorporare]
    — 007 First Light (@007game.ioi.dk) 23 decembrie 2025 la 14:01
    Dintr-o perspectivă tehnică și de piață, proiectul prezintă elemente promițătoare care justifică atenția publicului. Intriga va funcționa ca o poveste de origine, prezent?nd un James Bond neexperimentat ?n v?rstă de 26 de ani, jucat de actorul Patrick Gibson. Distribuția mai include și pe Gemma Chan, care va da viață lui Dra. Selina Tan, o academiciană ?n psihologie și teoria jocurilor fundamentală ?n călătoria lui Bond către statutul 00. Un alt adăugare importantă la producție este participarea lui Lenny Kravitz ?n rolul antagonistului Bawma, descris ca un negociant carismatic și imprevizibil de pe piața neagră.
    Cu toate acestea, am?narea, chiar și pentru o perioadă scurtă, ridică critici cu privire la planificarea termenelor de finalizare a IO Interactive. Este frecvent ?n industrie ca studiourile independente să subestimeze faza finală de lustruire, rezult?nd ?n frustrare pentru baza de fani care așteaptă de la anunțul inițial. Conform CEO-ului și directorului jocului, Hakan Abrak, timpul suplimentar este necesar pentru a asigura calitatea pe care jucătorii o merită. "Jocul progresează bine și este complet jucabil de la ?nceput p?nă la sf?rșit, așa că aceste două luni suplimentare ne vor permite să lustruim și să rafinăm și mai mult experiența", a afirmat executivul.
    Deși compania arată ?ncredere că schimbarea poziționează 007 First Light pentru un "succes pe termen lung", decizia de am?nare a titlului cu doar c?teva luni ?nainte de data inițială arată că optimizarea sistemelor complexe, cum ar fi urmăriri cu mașina și mecanici de spionaj, se confruntă ?ncă cu probleme tehnice. "Ca dezvoltator și editor independent, această decizie ne permite să garantăm că experiența va atinge nivelul de calitate pe care voi, jucătorii, ?l meritați ?ncă de la prima zi", a completat Abrak. Răm?ne de văzut dacă perioada de 60 de zile va fi suficientă pentru a livra versiunea stabilă promisă sau dacă vor fi necesare noi ajustări.
    Compania IO Interactive a informat că noi actualizări legate de dezvoltarea lui 007 First Light vor fi ?mpărtășite la ?nceputul anului 2026. Comunitatea de jucători și analiști de hardware răm?n atenți, ?n special pentru a verifica performanța titlului pe noul Nintendo Switch 2.

Echipa Games Area
Working...