Announcement

Collapse
No announcement yet.

Regulament de ordine interioara

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Regulament de ordine interioara

  1. Forumul Games Area este un forum destinat în principal jocurilor pe calculator, software-ului și hardware-ului - în esență, oricărui gen de discuții care are o legătură evidentă cu computerele.

  a) Discuțiile care nu reușesc să se apropie de acest domeniu vast nu sunt agreate de conducerea forumului. Avem totuși în comun, administratori, moderatori și useri, și alte domenii de interes (filme, muzică etc) care au dedicate secțiuni speciale. Abaterile dincolo de sfera acestor domenii sunt permise doar în măsura toleranței moderatorilor și administratorilor.

  b) Moderatorii secțiunilor respective au obligația să respecte acest deziderat și prin urmare dețin dreptul de a închide sau de a șterge orice discuție paralelă fără să dea (în mod necesar) explicații în momentul în care consideră că discuția respectivă nu aduce un plus de valoare forumului.

  2. În momentul înregistrării se consideră că ați citit acest regulament și sunteți 100% de acord cu cele scrise aici. Dacă sunteți deja înregistrat în momentul afișării regulamentului, acțiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conținutului său, indiferent dacă l-ați citit sau nu.

  3. Moderatorii/administratorii au dreptul să aplice sancțiuni ce variază de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioadă (ne)determinată, pe o secțiune sau pe întregul forum, până la ștergerea definitivă a contului în cauză. Aceste sancțiuni sunt aplicabile tuturor userilor dacă nu se respectă punctele incluse în prezentul regulament. Lista completă a sancțiunilor poate fi găsită aici.

  a) Nu se încurajează sub nici o formă goana după posturi. Nu se oferă absolut nici un premiu celui care depășește recordul de posturi pe zi. În afară de titulaturile Junior Member, Member și Senior Member nu se face nici o distincție între userii cu mai multe posturi și cei cu mai puține posturi. Postați un mesaj doar dacă ceea ce aveți de spus are legătură cu topicul. Nu este permisă abaterea de la profilul secțiunilor acestui forum. De asemenea, este recomandată folosirea opțiunii Search pentru a vedea dacă subiectul pe care doriți să îl dezbateți sub forma inițierii unui nou thread nu a fost deja discutat.

  b) Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuțiile gen IRC, reply-urile monosilabice ("da", "lol", "așa e" etc) promovarea pirateriei software și scrierea de mesaje care contravin legilor țării noastre.

  c) Este interzisa evidentierea posturilor prin folosirea de culori si fonturi cu o marime peste cea default. Exceptiile nu se prezuma, ci se aplica dupa aprobarea moderatorilor sectiunilor unde se doreste a se posta in cauza.

  d) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu își asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.

  e) Sunt interzise subiectele de discuție care prin esența lor sunt menite să producă scandal (flame-uri) - atât inițiatorii lor cât și cei care se prind în acest joc periculos vor fi sancționați foarte drastic.

  f) Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un cont nou creat de un user al cărui vechi cont a fost șters. Dacă un user este banat și creează un cont pe care îl folosește pentru a ocoli respectiva sancțiune, ambele conturi vor fi banate. Lucru valabil și pentru conturile folosite pentru a cere explicații înainte de expirarea unui ban temporar. Această regulă este retroactivă.

  g) Recidiva, chiar și în cazul abaterilor ușoare, se consideră factor agravant.

  h) Spam-ul publicitar prin intermediul mesajelor private este strict interzis. Atenție! Nu folosiți această regulă pentru a plăti "datorii", deoarece se poate verifica foarte ușor dacă o reclamație de acest gen este validă sau nu. În cazul în care un utilizator este găsit vinovat de încercarea de a păcăli moderatorii sau administratorii, sancțiunile vor fi extrem de severe.

  4. Puteți beneficia de următoarele privilegii suplimentare:

  a) Avatar (rezoluție maximă 100x100 sau mărime maximă 40kb).

  b) Custom Title (o lungime rezonabilă) - dacă aveți un an vechime.

  c) Schimbarea username-ului - se poate face ori în primele două săptămâni de la înregistrare, ori o dată pe an. În acest ultim caz sunteți obligați să puneți în semnătură, timp de un an, vechiul nick pe un singur rând, respectând formula "Nick anterior: nume_user".

  În toate aceste trei situații, condițiile de mai sus sunt necesare dar nu suficiente. Administratorul care se ocupă de aceste aspecte va avea un cuvânt hotărâtor, judecând după calitatea și pertinența posturilor dumneavoastră.

  Pentru a nu se lăsa loc de abuzuri, pentru subpunctele b) și c) se va face o cerere oficială pe topicurile specializate create pe secțiunea Help Desk. Orice tentativă de a nu respecta aceste două subpuncte va fi pedepsită cu ban general pe o durată nedeterminată sau chiar cu ștergerea contului.

  d) Semnătura unui utilizator va avea maxim 4 rânduri (în 1024x768) si va respecta regula 3c. Nu este permisă includerea în semnătură a link-urilor (în afara celor din cadrul forum-ului) - pentru aceasta există câmpul "Homepage" din profilul utilizatorului. Nu este permisă folosirea tag-urilor BB Code care încarcă date din exteriorul forumului (ex: XBOX Live Gamercards). Ne rezervăm dreptul de a edita semnăturile ce încalcă acest subpunct, cât și pe cele considerate necorespunzătoare.

  e) Avatarii, custom title-urile, semnăturile și nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă sau pornografică. Mesajul lor nu trebuie să producă confuzie între calitatea de user și cea de moderator / administrator sau să încalce legile în vigoare ale țării nostre. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor și alte restricții.

  5. Orice plângere împotriva unui alt user (folosind sau nu opțiunea Report this post to a moderator) va fi soluționată de moderatorul secțiunii respective sau, în cazuri excepționale, de un administrator. Orice reclamație împotriva unui moderator va fi soluționată cu cea mai mare seriozitate și atenție cuvenită de către un administrator. Decizia acestuia este definitivă privind cazul respectiv. Folosirea abuzivă a opțiunilor indicate în prezentul paragraf va fi pedepsită.

  6. Pentru blog-uri:

  a. Este interzisă folosirea blogurilor de pe forum pentru promovarea altor site-uri / bloguri sau postarea anunțurilor publicitare. Folosiți câmpul Homepage din profilul propriu și secțiunea dedicată de Publicitate.

  b. Nu folosiți blogurile de pe forum pentru a iniția / continua flame-uri cu alți utilizatori. Userii care recurg la astfel de atacuri vor fi sancționați drastic.

  c. Ca și în cazul reply-urilor, nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, promovarea pirateriei software și scrierea de mesaje care contravin legilor țării noastre.

  7. În orice situație neacoperită specific de prezentul regulament, administratorii forumului au întotdeauna ultimul cuvânt.
  Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...
Working...
X