Announcement

Collapse
No announcement yet.

Termeni si Conditii

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Termeni si Conditii

  Acest contract cadru guvernează utilizarea site-ului Games-Area.Ro

  Prin utilizarea acestui website, acceptați în totalitate termenii și conditiile acestui contract cadru.

  Proprietatea intelectuală:

  Designul și conținutu Games-Area.Ro, inclusiv baza de date accesibilă prin intermediul său, sunt proprietatea exclusivă a Games-Area.Ro. În cazul conținutului preluat de la terțe persoane de către Games-Area.Ro sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat prin precizarea sursei conținutului.

  Utilizarea site-ului

  Orice persoană poate vizualiza sau tipări pagini, poate scrie pe forumul http://www.forum.games-area.ro sau în alte spații unde acest lucru este permis. De asemenea, orice utilizator/vizitator poate descărca pentru uzul personal diferite informații de pe site.

  Nu aveți permisiunea de a:

  * Republica informații de pe site-ul Games-Area.Ro fără a menționa sursa (www.games-area.ro)
  * Vinde, închiria sau subcontracta material din site-ul www.games-area.ro
  * Reproduce sau copia conținutul site-ului www.games-area.ro în scop commercial

  Acceptarea termenilor și conditiilor

  Accesarea site-ului NU se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea funcționalităților sale sau într-o modalitate care este contrară legii, frauduloasă, dăunătoare sau în legătură cu o activitate fraudulentă sau ilegală.

  Utilizarea site-ului NU se va face în scopul găzduirii, copierii, stocării, transmiterii, publicării sau distribuirii oricăror materiale care conțin virusi sau alte programe informatice ce au rolul de a cauza distrugeri totale sau parțiale.

  Conținutul generat de utilizatori

  Membrii înregistrati ai site-ului, denumiți în continuare “useri”, pot genera conținut în paginile site-ului sau forumului games-area.ro prin publicarea diferitelor informații în cadrul acestora.

  Conținutul generat de utilizatori în paginile site-ului trebuie să respecte legile privind proprietatea intelectuală și copyrightul. În cazul în care informațiile publicate aparțin unor terțe persoane, trebuie precizată sursa conținutului. În cazul în care titularii drepturilor de proprietate intelectuală solicită acest lucru, informațiile publicate pe site pot fi șterse de către administratori.

  Înregistrarea și protecția datelor cu caracter personal

  Accesul dvs pe site-ul games-area.ro se face pe baza unui nume de utilizator și o parolă. Games-Area.Ro nu vă va cere niciodată să divulgați informațiile dvs. și nu va solicita parola contului dvs. În cazul în care aceste infomații vă sunt solicitate în numele Games-Area.Ro, vă rugăm să notificați un administrator.

  Games-Area.Ro este operator de date cu caracter personal. Conform legii, beneficiați de dreptul de acces și intervenții asupra datelor. Datele dvs. se pot șterge în orice moment din baza noastra de date printr-un e-mail trimis la adresa contact [at] games-area.ro.

  Datele furnizate de dvs. nu vor fi comunicate unor terțe persoane fără a primi acordul expres al dvs. în acest sens. Totuși, în anumite situații prevăzute de lege, Games-Area.Ro poate dezvălui autorităților competente anumite informații referitoare la utilizatorii site-ului.

  Games-Area.Ro nu va trimite mesaje comerciale nesolicitate pe adresele de e-mail ale utilizatorilor.

  Pentru a primi informatii din partea Games-Area.Ro, dvs. trebuie să vă dați acordrul expres în acest sens prin abonarea la anumite servicii existente pe site.

  Publicitatea pe site

  Anumite bannere publicitare pot fi furnizate pe site de terțe persoane cu care Games-Area.Ro are încheiate contracte în acest sens. Games-Area.Ro nu poate fi făcut în nici un fel răspunzator de conținutul mesajelor furnizate de terțe persoane pe site.
   Posting comments is disabled.

  article_tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • Termeni si Conditii
   by edyy
   Acest contract cadru guvernează utilizarea site-ului Games-Area.Ro

   Prin utilizarea acestui website, acceptați în totalitate termenii și conditiile acestui contract cadru.

   Proprietatea intelectuală: Designul și conținutu Games-Area.Ro, inclusiv baza de date accesibilă prin intermediul său, sunt proprietatea exclusivă a Games-Area.Ro. În cazul conținutului preluat de la terțe persoane de către Games-Area.Ro sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat pr...
   13-03-2011, 03:53 PM
  Working...
  X