Banc :)) si viata este misto

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ZyZa
    Junior Member
    • Jul 2010
    • 8

Banc :)) si viata este misto

Un negru se duce la oficiul fortelor de munca din Africa de Sud.
    -Buna ziua ! As dori un loc de munca.
    - Siiigur cum sa nu, se poate , zise albul. Dar sa stiti ca nu mai avem decât un post de director la minele de diamante, daca va convine.
    - Bineînteles.
    - Salariul din pacate a mai scazut. Nu mai este 150000$/an ci 120000$/an.
    - Excelent spuse contrariat negrul.
    - Iar vila unde o sa locuiti nu are decat trei etaje, ne pare rau si pentru piscina care este deocamdata în constructie. Cât despre limuzina trebuie sa va multumiti cu-n Lincoln pentru ca Mercedes-ul s-a stricat.
    - Chiar asa domnule, nu-mi vine sa cred. Dumneata îti bati joc de mine ?
    - Pai cine a început primul ?

Intr-o zi de luni, un ardelean merge cu porcul in targ sa-l vanda. La un moment dat se apropie de el un domn asa mai bine imbracat, la costum, cravata ... si-i spune omului nostru:
    -De vanzare porcu'?
    -De vanzare!
    -Da'...ce porc fain!
    -Da, e fain!
    -Dar ce-i dati sa manance?
    -Pai...resturi...ce ramane de la noi dam la porc.
    -In cazul asta, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia
    Consumatorului.Cum puteti sa-i dati porcului sa manance resturi? Daca se imbolnavesc consumatorii? Un milion de lei amenda!
    A doua saptamana, iar vine ardeleanul cu porcul in targ. De el se apropie
    un alt om bine imbracat, care-l intreaba:
    -De vanzare porcu'?
    Ardeleanul, mai nervos putin:
    -De vanzare...
    -Da'...ce porc fain!
    -Da,e fain...
    -Nici nu miroase a porc!
    -Da...
    -Dar ce-i dati sa manance?
    -Pai... pizza, cartofi prajiti, cola... ce mancam noi ii dam si la porc.
    -Da? In acest caz, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia
    Copilului. Stiti cati copii din lume mor de foame? Si dv. ii dati porcului pizza si cola? Un milion de lei amenda!
    A treia saptamana, iar vine omul nostru in targ cu porcul. Si acum vine la el un domn bine imbracat, la costum si cravata:
    -De vanzare porcu'?
    Ardeleanul, si mai nervos:
    -De vanzare..
    -Da', ce porc fain!
    -Da, fain..
    -Da'... ce-i dati sa manance?
    -Nu stiu.
    -Cum, nu stiti ce mananca porcul dv.??
    -Nu stiu dom'le! Eu in fiecare dimineata ii pun o suta de mii in troaca si el isi cumpara ce vrea!!!!!

O gaina produce un ou de juma' de kg. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina:
    - Cum ati reusit performanta?
    Gaina: - Secret de familie.
    - Planuri de viitor?
    Gaina: - Sa fac un ou de un kg.
    Il iau in blitzuri si pe cocos:
    - Cum ati reusit performanta?
    Cocosul: - Secret de familie.
    - Planuri de viitor?
    Cocosul: - Sa-i sparg fatza strutzului.
  • alpex
    Junior Member
    • Jul 2010
    • 11

Concurs de îndemânare pe naţiuni . Se extrag participanţii şi în grupa românului mai pică un neamţ şi un rus . Proba era ca în 6 minute să calci o cămaşă , să mănânci o pâine şi să rezolvi o femeie ! Intră neamţul se apucă meticulos de călcat cămaşa , termină după 5 minute , vede că nu mai are timp , se apucă de mâncat pâinea dar nu apucă decât câteva înghiţituri şi STOP , time's up ... Intră rusul , se apucă de Nataşa bineînţeles, o rezolvă în 5 minute după care vede că nu mai are timp se apucă de mâncat pâinea dar nu mănâncă bine jumate şi timpul expiră ... Intră românul îi dă femeii să calce cămaşa timp în care o face pe la spate iar cu o mână mănâncă pâinea şi termină toată treaba în 3 minute jumate ...Bineînţeles e declarat câştigător al nostru şi urmează conferinţa de presă :
    Germanul zice : Noi aşa am făcut dintotdeauna , întâi munca cu toată atenţia apoi dacă ne mai rămâne timp mai şi mâncăm dacă mai avem timp ne distrăm , dacă nu back to work ... sau arbeit macht frei !
    Rusul : Noi aşa am făcut din tată în fiu : Întâi distracţia , apoi mâncăm şi bem iar dacă mai rămâne timp ne mai facem şi că lucrăm ...
    În fine rumânul nostru zice : La noi aşa e de când ne ştim : DACĂ NU ÎL F*ŢI PE ĂLA CARE MUNCEŞTE , NU POŢI MÂNCA O PÂINE !

Comment

Working...