Disperare mizerabila I-VIII.

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cata
    Penguins
    • Aug 2010
    • 24

    Disperare mizerabila I-VIII.

    Aici aveti cele 8 episoade, parti cum vreti sa le spuneti. In mare parte e vorba despre o imaginatie bogata, disperare prea mare si o fata care e a dracului rau.

    I. E prea mult fum aici. Nu mai pot zâmbi acum. Am visat să zbor, dar mi-au zis că e doar un vis. Mintea ta bolnavă îmi cere prea mult. Mă întreb oare ce să fac. Nu vreau să cad, dar poate. Uită de tot, uită de lume, de sentimente, de dragoste adevărată, de prietenie, de încredere, fii rece, dar nu mă uita pe mine. Priveşte-mă în ochi şi spune-mi ce vezi? De fapt ce poţi să vezi prin nişte ochi verzi? Văd străzi goale, ca un suflet de sticlă uitat, vântul ce bate şi o vreme foarte rece, dar timpul trece nu? De ce tu? De ce s-a întâmplat aşa? De ce nu poţi fi altcumva? De ce te ascunzi în mintea mea? Iar pe mine mă uiţi? În timp ce arunci în aer vorbe mai mult decât inutile. Ai avut şi ai o mulţime de motive, încerci să-mi explici, dar de fapt nu ai nimic. Suntem doar noi doi, ai uitat? Da, şi eram într-o cameră plină de praf, praf în amintiri şi în fapte. Stăteai acolo pe canapea şi te uitai urât la mine. Eu îmi căutam în rucsac cuvintele şi ia ghici ce, nu le-am găsit. Nu mai erai tu, nu mai eram noi, de fapt nu a existat noi. Ai vrut să devi o amintire, iar după ţi-ai schimbat părerea. Nu uita, mereu voi fi în preajma ta gata să intervin. De abia aştept, momentul potrivit, presupun că noaptea. Tu veneai de acolo, te duceai dincolo, eu mereu după umbra ta. Şi nu trece mult timp, te prind exact înainte să intri în casă şi te fac bucăţele de câte 10cm pe 10cm.

    II. Nu îmi pasă, aşa am fost mereu. Sau poate asta crezi tu. Ai uitat atunci când ştii tu. Eram în cameră, tu suspinai şi eu mă spărgeam de râs. Dar nu a contat. Ai început să cânţi melodia aia stupidă, nu o suportam, dar acum o ascult noaptea înainte să mă culc şi îmi aduc aminte cât de nefericită erai. Era vorba de noi? De mine? Sau de tine? Mereu a fost de tine. Şi dimineaţa te uitai la mine ciudat. Te întrebasem şi eu ceva, dar în mintea ta ploua. Mă uitam în ochii tăi, nu mai ţin minte ce culoare erau că de când nu te-am văzut, şi era pustiu. Te gândeai la ăla care te făcea fericită. Zâmbetul tău fals mereu mă faşcina, dar dacă îmi spuneai că ăla de ieri era fratele tău nu îi mai rupeam coastele. Da, gelos şi invidios ca deobicei fiindcă la alţii apreciezi nimicul pe care ţi-l oferă şi tot ce am făcut eu pentru tine atât pe plan material cât şi sufletesc a fost egal cu zero. Azi erai disperată, se vedea după mersul picioarelor. Vorbişi la telefon cred că puţin peste 3 ore. Şi eram lângă tine, stăteam ca prostul. Tu cu gândul la ăla şi eu cu gândul la mai ştiu eu cine. Mi-a plăcut când ne-a văzut tato, i-ai spus că sunt un coleg. El şi-a dat seama, cred. Şi mâine erai de dimineaţă. Beai un ***** de ceai. Vorbeai la telefon. Se auzea vocea ăluia, te-am întrebat cine e şi tu mi-ai spus că o colegă. Mi-am luat cămaşa bleu pe mine şi am plecat trist şi nervos trântind uşa, repede ai sesizat minunea şi ai venit după mine plângând. M-am oprit, eram la etajul 3. Te-ai pus în genunchi şi ţi-ai cerut scuze. Te-am ridicat tandru, am zis că te iert şi m-am prefăcut că vreau să te sărut în timp ce te aruncai peste balustrada blocului. Am auzit un ţipăt straniu, parcă nu era al tău, am coborât şi erai la parter, ce frumos îţi stătea cu balta de sânge pe lângă tine. În timp ce îmi aprindeam ţigarea, te călcam pe cap şi plecam.

    III. Azi a sunat ceasul de dimineaţă, de ce l-am pus nici eu nu ştiu. Ciudat nu erai lângă mine în pat. Stăteai în baie pe wc şi plângeai ca sparta. Te-am întrebat, de ce, de ce ai nevoie, bla bla bla ştii tu întrebări stupide cât să faci o persoană să se simtă şi mai de *****. Tăcută, hm ciudat tu niciodată nu eşti tăcută. Mereu îţi sare muştaru'. Am plecat cu treabă şi m-am întors seara. Ţi-am promis că nu o să mai plângi şi am plecat în zadar. M-am întors destul de târziu. Am coborât din maşină, era imposibil să nu aud urlăturile din apartamentul nostru. Curios în timp ce lustruiam bâta, urc scările lin. Ajung în casă, toate uşile închise. Toată treaba se auzea din sufragerie. Deschid rapid uşa când tu te uitai la filme porno. Liniştit mă duc să mă culc. Dimineaţa mă trezesc la aceiaşi oră şi tu tot pe wc erai. Chiar nu am putut să te liniştesc, adică nu mă interesa acest aspect, dar mă pişam pe mine. Aşadar am folosit chiuveta. Am pregătit masa şi tu ai venit. Nu ai vrut să vorbim. Eu am început să povestesc din amintiri şi iar ai început să plângi. Ai început să vorbeşti, şi tare m-am speriat. Mi-ai zis să mergem în oraş. În câteva minute am ajuns. Te-ai întâlnit cu o prietenă la tereasa aia mişto. De nu aţi vorbit, de m-aţi înnebunit. Se făcuse târziu, patronul ne-a gonit că trebuia să închidă. Am dus-o pe prietena ta acasă şi după am mers spre casă. Te-ai culcat, eu am mai rămas. După ce ai adormit buştean, am luat bâta şi ţi-am dat în cap până am obosit. Te-am dus pe wc, te-am aşezat aşa cum stăteai în fiecare dimineaţă şi ţi-am spus acum poţi plânge cât vrei.

    IV. În seara asta erai aşa disperată. Nu ştiu cu cine vorbeai, dar făceai pe nebuna. Ţi-am închis calculatorul şi ai început să ţipi la mine. Ai vrut tu să ne certăm, dar ţi-am spus că plec să mă plimb. Nu am stat aşa mult şi deja apartamentul era plin cu prietenele tale ciudate. Eram la masă, jucam macarena pe jaluzele. Mă uitam la voi, aveaţi o limbariţă cu puţin mai mică decât a mea, nici nu se învârtea casa cu mine, nu nu deloc. Te-ai făcut praf, ălea au plecat, Şubiţi câinele nostru te-a futut. Ce mai vrei? Dimineaţa te trezişi cu faţa la spate. Ai început să-mi ţipi în nas că de ce aia şi caca şi pişu. În timpul ăla îmi venea să iau televizorul şi să ţi-l îndes în capu ăla şi după să mă uit la desene animate. Dar, doar visam. Ai vărsat laptele pe mine, ţărancă odioasă. După multe altele, ai luat nişte nu ştiu ce şi ai început să faci curat. Te-am dus la veterinar, pardon ginecolog să vezi dacă mai e pişcină ştii tu cine. Pe drum, în maşină alte discuţii de ale tale, enervantă fiinţă şi când am ajuns acasă am primit un telefon de la un prieten, avea nevoie de ajutor. Ţi-am spus ( ţipând ) că dacă le mai văd pe ălea de aseară, e vai ş-amar de voi. M-am întors, se auzeau urletele. M-am dus la beci, am luat drujba şi am revenit. Fără discuţii cu ea pornită, un picior în uşă şi fără să-mi dau seama, ţi-am tăiat capul şi ţie şi familiei tale. Uitasem că era reuniunea de 2 zile a familiei. V-am lipit capetele cu picătura şi culmea chiar lipeşte bine. A venit şi familia mea, am avut parte de o seară liniştită şi de o cină delicioasă. Tata mă tot întreba " ce tăcuţi sunt oamenii ăştea, norocul nostru ".

    P.S: Partea nasoală, e că după cină, ţi-a dat la **** Şubiţi, săracul era în doliu.

    V. Îmi bag **** şi nu mai cenzurez. Eh, deh, beh, jeh, bleah. Te-ai trezit şi ai început să ţipi ca o ţipătoare. Caca, pişu. Ce ***** să-ţi fac. Stăteai pe frigider cu curu în geam. Hahaha, mă uitam la tine şi nu vedeam meciul între România şi Craioveneşti. Pai futuvă' că, că că câştigă Steaua. Te plângeai de avort în timp ce îţi citeam povestea de după-miazăzi. Te-am luat de mână şi te-am dus la măta aia care încă mai locuieşte cu tacto ala care arde. La patruzăci, măta o ardea la ştrand în loc, înloc, în loc loc, loc de loc să stea cu pisica din borcan şi să se bronzeze în bocan stătea cu slipu la soare. Ce mai femeie mă mir cu cine seamănă, clar mă mir că nu îţi put şi ţie picioarele a parfum. Aşadar, te-am dus. Te-am luat după ce ai stat 5 minute că te hopolozai cu aer. Şi ai început să plângi că vrei înapoi, că ţi-e dor de mine, de noi, de frigider. Până la urmă ai făcut ochii de şobolan şi nu am rezistat. Am mers acasă şi după ai spus să mergem la ţară la bunici. Că de na vrei să vezi mormintele pline de praf. Am mers, ajunsesem. Ai pus buchetul de buruieni pe morminte şi ai început să boceşti. Şi în timp ce hhu blu chasu. chium, chium.. pleosc mâncai încheţată şi ce mai plescăiai parcă aveai 3 dinţi în gură. Te-ai dus să te pişi în boschetele de alături. În timp ce tu, piş piş fleoşc, eu îmi spălam gândurile. Ai venit ai început să plângi pe tricoul meu de la băiatul de la 10, era original păcat, o grămadă de bani pătaţi cu muci de nusabda. Te-am luat în braţe în timp ce te-am luat de cap. Te dau cu capu de mormânt până îţi ies ochii. Iau grebla din maşină şi îţi dau cu ea până îţi fac 10000 de găuri în cap. Na în **** mea de pişăcioasa dracu, să te mai ştergi de tricoul meu. Şi ai murit.
  • cata
    Penguins
    • Aug 2010
    • 24

    #2
    VI. Sunt atât de disperat. Încât scriu al 6-lea post despre asta. Afară încă plouă, stăteam, amândoi în pat. Tu citeai Play Girl eu Play Boy. Ţi-a sunat telefonul. Hmm, oare cine putea să te sune aşa târziu. Ai răspuns cu o voce ciudată. Mda după 1 minut mi-am dat seama că era unu. Ai început să râzi întruna. Trecuseră 5 ore de când vorbeai la telefon. Ţi s-a terminat bateria, i-ai explicat, dar la sfârşit i-ai spus sună-mă pe celălalt. Şi am început să-mi fac nervi nervoşi. Cu mine nu vorbeai atât la telefon, te durea în paişpe. Într-un final am adormit. Dimineaţa nu mai erai în pat. Te-am strigat, dar nimic. Am luat maşina şi am plecat în oraş. Erai la o cafea cu el. După ce mi-am terminat treaba, m-am dus, în grabă, acasă. Am luat câteva lucruri de-ale mele şi m-am dus la tine la birou. În timp ce am întrat, eraţi călare pe birou. Păi futuvă-n dinţi, hehe. V-am dat câte un pumn la fiecare, după care v-am legat de mâini şi de picioare. V-am dus la marginea oraşului în pădure. Am găsit o prăpastie. V-am pus pe margine.. în timp ce voi v-aţi trezit. Aţi început să ţipaţi. M-am pişat pe voi. Am luat toporul din maşină v-am tăiat în 2 şi v-am dat drumu. Na în plm mai vorbiţi la telefon!

    VII. Cearta a inceput din cauza bikinilor albastrui. Ea fuma niste spaghete in timp ce eu savuram niste skittles cu Green Bull. A luat repede toporul. Si isi taia degetele de la picioare. A repetat de 4 ori jumatate ca e vina mea si a inceput sa planga. S-a dus la wc s-a ***** si a plecat in adidasii puma. S-a dus la prietena ei cea mai buna si i-a taiat si ei degetele de la picioare. No s-a intins pe canapea si a inceput sa tremure, avea pofta de aer curat. Nici nu ajunsesem bine la prietena ei ca si plecase.* S-a dus la magazinul arabilor sa cumpere buritos cu ceapa. Din toata povestea asta mi-a placut decat fusta mini big. Era interesant cum putea sa isi tina degetele in nas. Dupa ce a facut ravagii in masina de spalat impreuna cu viermii Ciumbreras si Melito. De data asta chiar era vina nimanui fiindca geamul si usa de la televizor au ramas deschise, dar noroc ca nu au trecut pe acolo oamenii fiindca usa de la baie era inchisa. Disperarea era dulce, dar putin cam amaruie. Si pana la urma am luat-o in brate si am aruncat-o in canalul din mijlocul strazii.

    VIII. Eram in concediu, la munte. In prima zi cand am ajuns imediat te-ai culcat, cica erai obosita. Si dimineata erai cu 17 sticle de vodka pe langa tine. Nu ti-am zis nimic. Era ceva absolut normal. Am plecat pe faleza muntelui sa ne plimbam si ai inceput sa vomiti pe mine desigur. Nu ti-am zis nimic. Era ceva absolut normal. Dupa am mers sa mancam la un restaurant foarte smecher. Am mers pe jos si am ajuns cu masina in aproximativ 100 de zile jumatate. La masa ti-a sunat telefonul. Si vorbeai asa tare incat si pinguinii de la polul est te auzeau. Nu am zis nimic. Era ceva absolut normal. La hotel ai spart tavanul. Nu am zis nimic. Era ceva absolut normal. Dimineata urmatoare ai vrut sa mergem la cumparaturi. Ai cumparat 4 magazine din statiune. Nu am zis nimic. Era ceva absolut normal. In masina ai inceput sa cioparcesti hainele fiindca nu iti placeau. Nu am zis nimic. Era ceva absolut normal. Ne-am intalnit si cu prietena ta cea mai buna. Oare de ce era asa liniste? Va dadea-ti niste limbi de toata frumusetea. Nu am zis nimic. Era absolut normal. Acum in hotel ma relaxez dupa ce toata ziua m-am plimbat cu avionul si incerc sa scriu a 8-a parte din disperare mizerabila si tu vi si imi inchizi laptopul. Nu am zis nimic, doar te-ai trezit cu 17 gloante in inima.


    Sfarsit.

    Comment

    Working...