Capitolul I - Inregistrarea

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • games-area
    Administrator
    • Jul 2010
    • 605

    Capitolul I - Inregistrarea

    Bine ai venit in lumea Games Area

    Pentru a putea juca pe Games Area, trebuie sa te inscrii pe unul dintre servere (“lumi games area”).


    Inregistrarea pe serverele Games Area

    Mergi la “Register” (coloana din stanga ecranului, cand te afli pe prima pagina a jocului) si alege una dintre lumile Games Area (exista servere "normale" si servere speed, unde totul se intampla de 3 ori mai repede decat pe celalalte). Iti recomandam sa te inscrii pe o lume inceputa de curand, pentru a avea sanse mai mari de a-ti dezvolta contul.

    Datele care ti se cer la inregistrare sunt:

    Nume in joc: poti alege ce nume doresti tu, insa te rugam sa nu folosesti cuvinte obscene. Porecla si parola trebuie introduse atunci cand doresti sa accesezi serverul pe care te-ai inscris.

    E-mail: la adresa de e-mail introdusa, vei primi un mesaj prin care iti activezi contul. De asemenea, la aceasta adresa vei primi o noua parola, in cazul in care o uiti pe cea stabilita de tine.

    Parola: iti recomandam sa iti alegi o parola greu de ghicit. Daca ai, de exemplu, porecla “Alina2008”, ar fi indicat sa nu ai parola “alina”. De asemenea, evita parolele de genul “games”, “12345”, etc.

    Universul: in lumea games area, exista mai multe universuri, utilizatorii putand alege sa joace pe oricare dintre ele sau pe toate nefiid nici o legatura intre ele.Fiecare server are viteza lui de joc si de producere a resurselor, in curand vor fi introduse si mai multe versiuni ale jocului.

    Inainte de a te inscrie, iti recomandam sa citesti regulamentul jocului si termenii generali de utilizare.

    Click image for larger version

Name:	register.JPG
Views:	1
Size:	54.2 KB
ID:	2054


    Schimbarea numelui contului

    Daca doresti sa schimbi numele contului (fiindca l-ai preluat de la altcineva sau fiindca nu iti mai place; in unele cazuri, la cererea aliantei), trebuie sa trimiti un e-mail de pe adresa pe care ai inscris contul, catre admin@games-area.ro sau mesaj in joc, catre XNova. Atentie, insa: numele poate fi schimbat numai o singura data la 3 luni


    Stergerea contului

    Daca nu mai doresti sa joci pe nici un server Games Area (sau daca vrei sa schimbi serverul), ai posibilitatea sa iti stergi contul. Pentru aceasta, trebuie sa mergi la "Options" si apoi la "Delete account":
    Delete account image


    Dupa ce bifezi "Da", trebuie sa introduci parola si sa salvezi modificarile.
    Contul se sterge in 72 de ore. In primele 24 de ore de la activarea stergerii, poti sa o opresti, apasand pe X-ul rosu din dreptul numaratorii inverse. Daca cele 24 de ore au trecut, stergerea poate fi oprita doar de admin.


    Inregistrare pe forumul Games Aea

    Le recomandam jucatorilor (mai ales daca sunt incepatori si au intrebari despre joc) sa isi faca un cont si pe forumul Games Area.

    Daca citesti acest tutorial, inseamna ca esti deja pe forum. Sus, in stanga ecranului, gasesti optiunea “Register”. Procedura de inregistrare e asemanatoare cu cea de inscriere pe serverele Games Area. Important: vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii. Pentru a putea scrie pe forum trebuie sa apesi pe link-ul pe care il primesti in acel mesaj (altfel nu ti se activeaza contul).

    Dorim sa subliniem faptul ca pe un server Games Area ai voie sa ai un singur cont, acelasi lucru fiind valabil si pentru forumul Games Area.

    Pentru orice nelamuriri, te rugam sa citesti forumul (foloseste si optiunea “Cautare”), sa postezi intrebarea ta pe forum sau sa trimiti mesaj privat unuia dintre moderatori. Cand esti deja inscris in joc, te pot ajuta si colegii de la “Suport”: trimite un mesaj catre “Suport” (asta scrii la destinatar) si colegii nostri iti vor raspunde.
    Daca nu esti inca inregistrat niciunde si ai probleme cu inscrierea, trimite un e-mail la admin@games-area.ro.

    Succes si distractie placuta!
    Last edited by games-area; 04-09-2010, 08:47 AM.
    Echipa Games-Area
Working...