Fallout: New Vegas

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • games-area
    Administrator
    • Jul 2010
    • 605

    Fallout: New Vegas

    Fallout: New Vegas este un nou titlu anuntat de Bethesda, care va fi lansat in octombrie 2010 pentru PC, PS3 si Xbox 360. Spre surprinderea tuturor, Fallout: New Vegas va fi dezvoltat de Obsidian Entertainment, cunoscuti pentru Neverwinter Nights II si Knights of the Old Republic II. O parte din echipa Obsidian a facut parte din Black Isle, studioul responsabil cu dezvoltarea primelor titluri Fallout. Actiunea va avea loc in 2280, la trei ani dupa evenimentele din Fallout 3 si la 203 ani dupa marele razboi din 2077.

    Dupa cum spune si titlul, actiunea va avea loc pe coasta de vest a Statelor Unite, in orasul Las Vegas si in desertul Mojave.

    Orasul nu a fost lovit direct de un atac nuclear, asa ca, majoritatea cladirilor sunt inca in picioare iar locuitorii orasului au suferit mutatii minore. Trei tabere se lupta pentru suprematie si control, acestea fiind denumite New California Republic, Caesar’s Legion si New Vegas. Jucatorii vor prelua rolul unui curier care supravietuieste unui asasinat. Dupa ce este salvat de un localnic, acesta incepe investigarea asasinatului, trebuind sa recupereze pachetul care trbuia livrat. Fallout: New Vegas este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Gamebryo si va fi lansat in Europa pe data de 22 octombrie 2010.
    Echipa Games-Area
Working...