Need For Speed: The Run

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • microfire
    Junior Member
    • Jan 2011
    • 18

    Need For Speed: The Run

    Need For Speed: The Run | Teaser Trailer



    It's called The Run. An illicit, high-stakes race across the country. The only way to get your life back is to be the first from San Francisco to New York. No speed limits. No rules. No allies. All you have are your driving skills and sheer determination as you battle hundreds of the world's most notorious drivers on the country's most dangerous roads.
    - O celebritate este o persoana care munceste din greu toata viata pentru a ajunge cunoscuta, iar apoi poarta ochelari inchisi pentru a nu fi recunoscuta
  • krys
    Junior Member
    • Oct 2010
    • 17

    #2
    @LT21: Seria NFS are acum atât arcade-uri (Hot Pursuit), cât și simulatoare (Shift2). Dar pe mine alt lucru mă intrigă. Ce legătură au jocurile cu condusul pe drumurile publice. La un moment dat și droopy făcuse o asemenea afirmație. Eu nu înțeleg. Îmi plac arcade-urile, doar că un pic mai serioase. Totuși nu fac nici o asociere între ce se întâmplă pe ecran și ce se întâmplă pe stradă. NEVER! Și cu tristețe și îngrijorare mă gândesc că sunt unii care fac...

    Referitor la joc, eu aș fi vrut un nou Underground. În afară de partea "action" din afara mașinii, prefer să nu comentez până nu testez. Și totuși sper să fie ceva bun.

    Oricum, jocuri de tip racing sunt mult mai puține ca shooterele, deci povara și mofturile noastre cad pe cele câteva care apar într-un an.

    Comment

    • edyy
      Asgard Founder
      • Aug 2010
      • 352

      #3
      Luand jocul de la "aprozar", in varianta standard, pentru a vedea ce e de capul jocului, in asteptarea precomenzii din 18, vad ca, cel putin pentru mine, nu este un fail , asa incat nu sunt trist ca am dat banii pe acesta. Grafica este superba, fiind in nota lui Hot Pursuit 2010, iar jocul imi ruleaza fluent, fara sacadari, avand un loading foarte scurt de maxim 10 secunde, pe setarile High la 1440*900 (16/9 19 inch wide) cu framerate blocat la 30. Am vazut ca jocul a primit de la cateva site-uri note cam mici, insa mie nu mi se pare a fi atat de slab, insa cred ca acesta se adreseaza in primul rand celor carora le plac jocurile arcade. Restul gamerilor nu cred ca vor aprecia genul, intorcandu-se in timp la vechile Underground si Most Wanted. Asta e. Desi in cerintele recomandate sistemul meu este sub linie, vad ca, aidoma BF3-ului, jocul imi merge perfect pe setarile High. Am dat si pe Ultra, insa nu am vazut mari schimbari la rezolutia monitorului meu. Poate pe un Full HD se observa mai mult, insa nu am chef sa leg PC-ul de LCD-ul de 32 inch Full HD, intrucat are un framerate mic si asa, daca il mai atasez si la un monstru de monitor ca cel mentionat risc sa joc in poze. Oricum, sunt foarte multumit si asa. Celor care prefera jocul le urez spor la joaca si sa ne vedem pe Autolog, restului nu pot decat sa le urez multa sanatate si succes in alte jocuri, avand in vedere ca diversitatea e mare si se poate alege linistit.
      Il joc din gamepad Xbox 360 wireless si merge super ok. La nitro mai sunt unele probleme cu stabilitatea masinii, insa te obisnuiesti.
      Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...

      Comment

      Working...