Need for Speed Hot Pursuit

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • games-area
    Administrator
    • Jul 2010
    • 605

    Need for Speed Hot Pursuit

    Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la epoca de aur a jocurilor de acum 10-15 ani, îmi doresc pe de o parte ca lucrurile să fi rămas la fel. Ce-i drept, nici nu erau atâtea producții care să te tragă de mânecă și să-ți facă lasciv cu ochiul din rafturi joacă-mă, joacă-mă; dar aproape tot ce apărea oferea maximul posibil la nivelul acelor vremuri: gameplay single-player bine îngrășat și multiplayer cu toate opțiunile existente: LAN, online, split screen unde era cazul, cooperativ și adversativ. Ce avem acum? Single-player superficial și multiplayer doar online (și acolo castrat de multe ori) pentru că producătorii trebuie să se apere cumva împotriva pirateriei și publisherii să mai scoată eventual un ban cu DLC-uri. Multe DLC-uri.
    Noul Need for Speed Hot Pursuit este și el un produs al generației sale, cu toate defectele, doar unele dintre calități și acelea de fapt moștenite de la înaintașii săi. Iar dacă pe partea single-player părțile bune ies mai bine în evidență, online îți dai seama că de fapt Hot Pursuit-urile de acum 10 ani aveau mai multe opțiuni în ofertă. Totuși, pentru a nu fi nedreaptă, trebuie spus că experiența de joc are acel ceva al curselor de altă dată, mai ales pe partea de racer (șofer certat cu legea), iar împreună cu senzația de viteză oferită de bolizii moderni, elementele de damage preluate din seria Burnout și folosirea tactică a gadget-urilor, o să te trezești la 5 dimineața că mai faci o cursă doar ca să fii primul pe SpeedWall.


    Cam asa incepe review-ul de pe site al jocului Need for Speed Hot Pursuit si cu aceasta ocazie ar fi bine sa deschidem si un thred de discutii legate de aceasta noua serie.
    Echipa Games-Area
  • cata
    Penguins
    • Aug 2010
    • 24

    #2
    Cum fac sa activez capcanele din hot pursuit in cursa pentru ca nu reusesc sa termin in timp util fara ele

    Comment

    • toli
      Member
      • Sep 2010
      • 32

      #3
      Este si un patch pentru joc din cate am vazut eu , download Need for Speed Hot Pursuit v1.020 Patch

      Dimensiune: 102.21 MB
      Descriere: The following issues have been fixed in this patch:

      - Flickering graphics after Alt-Tabbing out of the game and back.
      - Controller configurations sometimes failing to save correctly.
      - Steering response dead-zone when playing with steering wheel controllers.
      - Player car engine audio volume too low.
      - Some issues with CPU performance.
      - Rare crash issue when entering the Career map screen

      The patch also contains 3 Free Cars!

      -The Bentley Continental Supersports Convertible, the Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster and the Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition.

      Note: After installing this patch you will only be able to play online against players who have also installed it. You will, however, continue to get Autolog updates from all other players regardless of which version they are using.
      Last edited by toli; 23-01-2011, 04:31 PM.

      Comment

      Working...