iPad 2 in Romania!

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 200

    iPad 2 in Romania!



    Dupa ce iPad a fost vandut in 15 milioane de exemplare in 9 luni, cei de la Apple s-au gandit sa scoata iPad2 care a fost lansat pe 11 Marite, iar acuma ne bucuram de el si in Romania. Va pot spune ca in prima saptamana iPad 2 a fost vandut in 5 milioane de exemplare, cat a strans Samsung Galaxy Tab de cand a aparut. Apple da din nou lovitura. Ce e nou la iPad 2? Pai se gaseste in doua culori (alb si negru), e cu 33% mai subtire si mult mai bun. Ce e nu e schimbat? Pretul, costa exact cat costa iPad la inceput ceea ce i-a facut pe cei de la Samsung sa isi regandeasca tableta lor, Galaxy Tab 10.1, deoarece era prea scumpa si nu se compara cu iPad2.

    Steve Jobs a afirmat la deschiderea lui ca Anul 2010 a fost anul iPad-ului.


    Anul 2011 anul cui va fi? Samsung Galaxy Tab 10.1? Motorola XOOM? sau o alta tableta care se lauda cu Android Honeycomb sau Windows 7? Nu stiu ce sa zic, va fi anul tabletelor, cine castiga anul asta probabil va domina si ceilalti ani. Dar pana atunci sa revenim la iPad2.


    Preturile iPad2 la eMag:
    iPad 2 – 16 GB – Negru /*Alb – 2499 lei
    iPad 2 – 32 GB – Negru /*Alb – 3099 lei
    iPad 2 – 64 GB – Negru /*Alb – 3599 lei

    Varianta 3G inca nu a ajuns in Romania, dar probabil la inceputul lunii Aprilie va ajunge. Putem remarca faptul ca magazinele din Romania incep sa isi faca treaba din ce in ce mai bine deoarece produsele ajung mult mai repede si cu preturi mai aproape de cele impuse de producator.

    Ce parerea aveti? Anul 2011, anul cui va fi?
    Echipa Games Area
Working...