Announcement

Collapse
No announcement yet.

Turneu oficial Mortal Kombat

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Turneu oficial Mortal Kombat

  Pe 9 aprilie 2011, ai șansa de a te califica în finala europeană a turneului Mortal Kombat din Marea Britanie.

  Best Distribution, distribuitor oficial al produselor companiei Warner Bros. Interactive Entertainment în România și Bulgaria, împreună cu theGameCAST, Sony Computer Entertainment Europe și Diverta anunță sosirea Turneul oficial Mortal Kombat în România, pe 9 aprilie 2011, în București.

  Competiția este adresată pasionaților Mortal Kombat și va avea loc într-un spațiu dedicat din cadrul magazinului
  Diverta din Plaza România Mall, București, începând cu ora 15:00*.
  Participanții înscriși se vor înfrunta pe console PlayStation 3, folosind versiunea demo a noului joc Mortal Kombat**, cu acces la patru dintre cele mai reprezentative personaje ale seriei – Sub-Zero, Scorpion, Mileena și Johnny Cage.

  Marele câștigător va reprezenta România în finala Turneului European, pe data de 17 aprilie 2011, în Birmingham, Marea Britanie. Concurenții clasați pe următoarele locuri vor fi premiați cu exemplare ale noului Mortal Kombat, precum și cu alte cadouri-surpriză.

  Jucătorii pasionați se pot înscrie pe site-ul theGameCAST, începând cu data de 28 martie 2011, până pe 7 aprilie 2011. Numărul participanților este limitat la 64 de locuri. Cititi cu atentie regulamentul detaliat al competiției.

  Jocul Mortal Kombat, cea mai brutală iterație a celebrei serii de jocuri cu lupte de arte marțiale, va fi lansat pe data de 21 aprilie 2011, pentru consolele PlayStation®3 și Xbox 360®.

  Premiile competiției constau în:

  Locul 1 – titlul de reprezentant al României în finala Turneului European din Birmingham, Marea Britanie (transport și cazare asigurate); centură de campion Mortal Kombat; joc
  Mortal Kombat, ediție Kollector***
  Locul 2 – joc Mortal Kombat, ediție standard***
  Locul 3 – joc Mortal Kombat, ediție standard***
  Locul 4 – joc Mortal Kombat, ediție promo***

  *Participanții și susținătorii acestora au acces în spațiul dedicat începând cu ora 13:00, pentru antrenamente premergătoare concursului
  **Versiunea demo a jocului este disponibilă pentru descărcare, gratuit, pe PlayStation®Network
  ***Jocurile vor fi livrate începând cu data oficială de lansare Mortal Kombat, 21 aprilie 2011
  Last edited by edyy; 31-03-2011, 07:40 PM.
  Echipa Games Area
Working...
X