Sony prezinta NGP

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • games-area
    Administrator
    • Jul 2010
    • 605

    Sony prezinta NGP

    Sony Computer EntertainmentInc. (SCE) anunță astăzi noul sistem de divertsiment portabil, din generația următoare (nume de cod: NGP), ce asigură o experiență de joc supremă. Dispozitivul NGP va fi disponibil la finalul anului 2011. NGP este creat pentru a oferi o experiență de divertisment de neegalat, posibilă numai pe PlayStation. Acest nou sistem beneficiază de o combinație revoluționară intre experiența bogată de joc și conectivitatea socială, in contextul lumii actuale, posibilă grație expertizei SonyComputer Entertainment, prin sistemele de divertisment PSP și PS3.

    Jocul profund și cuprinzător se află in centrul funcționării sistemului PlayStation, iar NGP reprezintă corporalizarea acestei viziuni. Prin conectivitatea Wi-Fi și 3G, alături de disponibilitatea unei game variate de aplicații, dispozitivul NGP va oferi nenumărate posibilități pentru ca utilizatorii să se intalnească, să se conecteze, să descopere, să impărtășească și să se joace cu prietenii, oriunde s-ar afla. Dispozitivul conține o serie de caracteristici care asigură o experiență de divertisment de top, de generație următoare.

    Ecran superb OLED și interfață revoluționară - Modelul NGP incorporează un ecran OLED tactil, impresionant, de 5 inch (12,7 cm), in partea frontală a dispozitivului. Procesorul / unitatea de procesare vizuală in combinație cu ecranul OLED asigură o calitate grafică nemaintalnită pe un sistem de divertisment portabil pană acum,atat pentru experiența de joc, cat și pentru redarea altor tipuri de conținut digital. Noul sistem ancorporează o suprafață tactilă multigest pe parteadorsală și, impreună cu ecranul tactil frontal, modelul NGP oferă o nouă experiență de joc, permițand jucătorilor să interacționeze direct cu jocurile, in mișcări spațiale complexe ale degetelor: "atingere, prindere, urmărire, impingere și tragere".

    Design super oval și două joystick-uri - Preluand filozofia de design de bază a PSP, NGP adoptă in același timp forma de design super ovală, creată pentru a se potrivi confortabil in mainile utilizatorilor. Pentru prima dată, un sistem de divertisment portabil va beneficia de două joystick-uri analog, permițand utilizatorilor o mai mare arie de jocuri pentru experiența portabilă.

    LiveArea -Fiecare joc destinat NGP va fi disponibil intr-un spațiu numit "LiveArea", unde utilizatorii iși pot impărtăși distracția și entuziasmul cu alți jucători. Utilizatorii vor avea acces la cele mai noi informații despre jocuri, puse la dispoziție de către SCE și dezvoltatori de terță parte, prin PlayStation Network. in plus, utilizatorii NGP vor putea viziona un istoric al activității, actualizat constant cu realizările utilizatorilor care joacă același joc și care pot activa sistemul de comunicare in timp real.

    Near - SCE va oferi și servicii localizare pe NGP, ca parte a caracteristicilor de bază ale utilizatorilor PlayStation Network. Noua aplicație, numită "Near", creată special pentru acest serviciu, dar și rețeau vor fi preinstalate pe sistem, pentru a permite utilizatorilor să afle care dintre prietenii din proximitate se joacă și ce s-au jucat recent. Utilizatorii iși pot intalni prietenii și noi jucători, virtual, indiferent de titlurile jucate, doar prin impărtășirea informațiilor despre joc, in timp și spațiu.

    Nou spațiu de stocare - NGP adoptă un nou mediu de stocare, un card de mici dimensiuni, bazat pe memorie flash, special dedicat titlurilor NGP. Beneficiind de avantajele memoriei flash, acest card inovator va putea stoca direct jocuri complete, plus conținut suplimentar, precum și datele de salvări ale jocurilor.Adoptand cardul pe bază de memorie flash, SCE va putea oferi carduri pentru joc cu capacități mai ample in viitor, permițand dezvoltatorilor să stocheze mai multe date, pentru o experiență de joc mai bogată și mai completă.NGP dispune de două camere - frontal și dorsal - precum și de trei senzori de mișcare,giroscop, accelerometru și busolă electronică, create pentru a oferi utilizatorilor bucuria lumii divertismentului, conectată cu experiențele din realitate.

    PlayStation Suite(PS Suite), anunțat astăzi, va fi indeaproape sincronizat cu NGP. Utilizatorii se pot bucura și pe NGP de noile tipuride conținut create și lansate pentru dispozitivele portabile compatibile Android. Ca rezultat, utilizatorii vor avea acces nu doar la cel mai de top conținut, dar și la tipuri de experiențe obișnuite, caracteristice pieței telefoanelor mobile. SCE va promova intens NGP in apropierea lansării dispozitivului, drept platforma portabilă de divertisment de top, de nouă generație, și va acționa divers pentru a extinde și mai mult piața de jocurilor portabile.
    Last edited by games-area; 28-01-2011, 01:11 AM.
    Echipa Games-Area
Working...