Heroes of Might and Magic III

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • games-area
    Administrator
    • Jul 2010
    • 605

    Heroes of Might and Magic III

    Heroes of Might and Magic III este cel mai nou add-on al premiatei serii Heroes of Might and Magic publicată de compania 3DO şi dezvoltată de New World Computing. Acest joc de strategie de război pe ture este plasat īn fantastica lume a jocurilor role-playing Might and Magic. Ca şi aceste jocuri, Heroes III conţine un sistem magic, bogat, o intensă dezvoltare a personajelor, un bestiar de inamici fantastici şi aliaţi, expediţii, o lume de explorat, şi un fir narativ captivant. Oricum, se concentrează pe elemente de cucerire strategică -- construirea unor armate puternice, expansiunea teritorială, asedieri şi conflicte.

    Īn Heroes III, tu controlezi acţiunile eroilor de a completa misiuni īntr-o varietate de conflicte ce au loc īn ţinuturile de legendă ale Erathiei. Īn timp ce Eroii traversează ţinutul cu armatele lor, ei pot explora, căuta artefacte şi găsi comori, precum şi să īşi conducă armatele īn luptă. Oraşele de asemenea pot avea garnizoane, pentru a se apăra şi pot reprezenta centre de recrutare, de īnvăţare a vrăjilor şi a comerţului. Oraşele pe care le cucereşti devin parte din teritoriul tău. Īţi poţi dezvolta propriile oraşe pentru a obţine avantaje logistice, ofensive şi defensive.

    Misiunile pot conţine scenarii de sine stătătoare, legate īn campanii multi-scenariu, sau pot fi jucate ca scenarii multiplayer īmpotriva altor jucători, īntr-o reţea. Īn timp ce o multitudine de scenarii pre-create vin odată cu jocul, īţi poţi de asemenea crea propriile scenarii folosind Map Editor tool.

    * Mai multe tipuri de oraşe. Acum există 8 tipuri de oraşe.
    * Mai multe tipuri de Eroi. Fiecare tip de oraş are acum două tipuri de eroi—unul puternic şi celălalt cu puteri magice. Astfel, există 16 eroi īn total.
    * Mai multe aptitudini. Eroii īşi pot dezvolta abilităţile īn 28 de aptitudini secundare.
    * Mai multe artefacte. Există acum 128 de artefacte.
    * Mai multe vrăji. Există acum 64 de vrăji distribuite īn 4 şcoli de magie.
    * Mai multe creaturi. Există acum īn total 118 creaturi.
    * Structuri ale oraşelor mai multe şi īmbunătăţite. Poţi construi şapte sălaşe pentru creaturi īn fiecare oraş. Toate aceste adăposturi pot fi īmbunătăţite pentru a produce creaturi īmbunătăţite. De asemenea, fiecare tip de oraş are un număr crescut de clădiri care nu aparţin creaturilor, multe din ele necesitānd īmbunătăţiri şi multe avānd deja.
    * Obiecte de aventură mai multe şi mai īmbunătăţite. Există cu 25% mai multe locaţii pe Harta Aventurilor şi mai multe obiecte īn acest joc. Obiectele sunt configurabile īn Map Editor, putānd fi făcute mai interesante pentru luptă. Mai departe, au fost create noi abilităţi pentru a spori posibilităţile de joc.
    * Hartă subterană.Eroii pot intra īn pasaje subterane pentru a explora peşteri şi tuneluri.
    * Clădiri speciale. De acum poţi căuta Graalul īn locul altor artefacte. Găsirea Graalului īţi permite să ridici clădiri speciale care sporesc producţia economică a unui oraş şialte variabile ale acestuia.
    * Rezoluţie grafică ridicată. Jocul se deschide acum īn 800x600, rezoluţie 16-bit, rezultānd o apariţie mai bogată īn detalii.
    * Grafică de joc redată īn 3D. Toate elementele grafice non-interfaţă şi obiectele din joc au fost modelate şi redate īn 3D.
    * Un display mai mare al hărţii de aventuri. Harta de Aventuri afişează acum cu 44% mai mult din suprafaţa lumii deodată.
    * Noi tipuri de teren. Noi tipuri de teren au fost adăugate, inclusiv o varietate de tipuri de străzi, fiecare cu propriile efecte īn timpul mişcării şi īn luptă.
    * Suprafaţa cāmpului de luptă mărită. Cāmpul de luptă este acum 15 x 11 hexes, o creştere de 67%!
    * Noi maşinării de război. Fiecare oraş are fierar de unde poate fi achiziţionată una din cele trei maşinării de război. maşinăriile de război apar pe cāmpul de luptă şi pot fi atacate şi distruse.
    * Eroii pot conduce armatele de garnizoane. Eroii individuali pot acum să conducă creaturile īn garnizoana unui oraş.
    * Eroii devin “Fantome” cānd trec prin spatele unor obiecte mari din joc. Obiectele, precum copacii şi munţii, care īn mod normal ascund eroii, devin acum semi-transparente.
    * Mini-Expediţii şi Quest Log. Acum, poţi participa īn expediţii fără misiuni esenţiale, doar pentru a cāştiga experienţă sau obiecte. Īn plus, poţi accesa un Quest Log pentru informaţii despre obiectele pe care eroul tău le-a adunat īn timpul expediţiei.
    * Taverne. Eroii sunt acum recrutaţi la taverne īn loc de castele.
    * Paper Doll Inventory System. Now heroes must outfit themselves with an item before they can benefit from it.
    *Creaturile zburătoare au mişcări limitate. Īn timp ce creaturile zburătoare īncă pot trece peste obstacolele de pe cāmpul de luptă, nu mai au o gamă de mişcări nelimitate
    * Şase mini-campanii. Şase campanii īnfăţişează povestea din trei perspective.
    * Opţiuni multiplayer sporite. Cea mai recentă versiune a DirectPlay a fost īncorporată pentru a permite accesul vizitatorilor şi a maxim 8 jucători.
    Attached Files
    Last edited by games-area; 12-12-2010, 01:17 PM.
    Echipa Games-Area
  • krys
    Junior Member
    • Oct 2010
    • 17

    #2
    mai sunt fani ai genului pe aici sau au trecut toti la variantele mai noi ? exista cumva un patch sau ceva modificari de fisiere pentru a face jocul sa mearga pe ecran wide ?

    Comment

    • edyy
      Asgard Founder
      • Aug 2010
      • 352

      #3
      Inca mai joaca cineva jocul ?
      Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...

      Comment

      Working...