Ziarul special pentru iPad

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 200

    Ziarul special pentru iPad

    Se vorbeste de multa vreme despre moartea printului si aparitia continutului premium pe internet (deja sunt ziare care ofera acest tip de continut exclusiv userilor premium). Se vorbeste de ceva vreme si de iPad si cum ar rezolva el o problema pentru utilizatorii care citesc mult ziare sau au nevoie de tableta pentru a fi mai mobili si mai eficienti. Nu vreau sa discutam azi de cat de important este iPad-ul sau cati il folosesc, daca este sau nu o moda etc… vreau sa va spun de planul lui Rupert Murdoch si al lui Steve Jobs.

    Rupert Murdoch este un mogul media international, fondator si conducator al megacorporatiei media numita News Corp (a treia in lume). *News Corp administreaza ziare precum The Wall Street Journal, New York Post etc cu un portofoliu de peste 60 publicatii care includ reviste, ziare, edituri etc.

    Acest Rupert Murdoch pune la cale impreuna cu Steve Jobs un ziar exclusiv disponibil pentru iPad care va fi lansat la sfarsitul aceste luni. Sursele spun ca zairul se va numi “the Daily” si va fi disponibil pentru 99 de centi pe saptamana. Ziarul va avea peste 100 de jurnalisti printre care se regasesc si nume mari de la alte ziare administrate de NewsCorp.



    Mai multe detalii despre ce jurnalisti vor scrie pentru acest ziar sau cine va fi editorul-sef gasiti in articolul din The Guardian.
    Echipa Games Area
Working...