Sfat Upgrade

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CiPrI82
    Junior Member
    • Jul 2010
    • 12

Sfat Upgrade

Buna ziua. As dori niste sfaturi in vederea unui eventual upgrade la pc pentru ca nu stiu exact ce ar fi mai rentabil ca raport pret/performanta in materie de jocuri pe viitor in special ( Crysis 2/Dragon age 2 etc ). Sistemul meu este format din: E6750@ 3.35ghz, 4gb ddr2, Sapphire 4870 Toxic ( care in oc se comporta ca un 4890 ), Enermax EES500AWT, Samsung Spinpoint F3 500gb. Nu stiu ce ar renta mai mult ca upgrade; un procesor mai bun ex. E8400/Q8300/Q9300-9400, o placa video mai performanta ex. GTX460 768-1024mb sau poate un ati din seria 6 in caz ca vor avea preturi cat de cat decente. Bugetul pentru upgrade ar fi de 200-400ron. Rezolutia la care folosesc pc-ul este de 1600x1200, rezolutie in care cu AA activat limitarea de catre procesor este destul de mica. Schimbarea platformei inca nu ma intereseaza.
  • cipry
    Orcs
    • Jul 2010
    • 15

oParerea mea este ca pentru acea rezolutie , 4870 este inca o placa care se descurca foarte bine in jocuri . Singurul upgrade ar fi la procesor , un quad core SH gen Q9505 sau Q9400 cu ceva OC iti va face fata in gaming fara probleme 1-2 ani de acum incolo , poate si mai mult cine stie . Nu ai mentionat totusi ce placa de baza ai .

Comment

• nana
      Penguins
      • Jul 2010
      • 55

dap conteaza placa de baza sa duca procesorul ala sau sa poata sa duca toate performantele procesorului, eu ma gandeam sa zic de placa video sa ia ceva mai bun, sunt destule variante de palci video mai bune care se incadreaza in bugetul afisat de tine.

Comment

Working...